U Kulturnom centru  Kostolac održana je konferencija za medija povodom drugog skupa oldtajmera  koji se organizuje u Kostolcu u nedelju 25. avgusta sa početkom u 10 časova.

2.Skup oldtajmera u Kostolcu 22325

Drugu godinu zaredom Gradska Opština Kostolac biće domaćin skupa starovremenskih automobila.

U centru Kostolca, posetioci će moći da vide stare modele marke vozila Volkswagen, Buick, Cadillack, Zastava, Mercedes, Citroen i druge.

2.Skup oldtajmera u Kostolcu 22325
Foto: P.Jovanović

Tim povodom u kulturnom centru u Kostolcu organizovana je konferencija za medija kojoj su prisustvovali pored organizatora predstavnika Udruženja ljubitelja oldtajmera Kostolac i predstavnici GO Kostolac  Milena Cerovšek, predsednica Skupštine Gradske opštine Kostolac, članovi Veća Gradske opštine Kostolac, Milan Đalović i Marijana Božić, zatim  Dragan Nikolić v.d. direktora Centra za kulturu Kostolac, Biljana Milovanović- Ilić, predsednica Udruženja žena Klenovnik, Danijel Stojanović, predsednik KUD-a Klenovnik.

Posetioci će moći da vide oko 40 automobila koji odišu retro i nostalgičnim mirisom.

2.Skup oldtajmera u Kostolcu 22325
Foto: P.Jovanović

Nakon svečane dodele pehara i zahvalnica  koja je planirana za 12 časova organizovan je odlazak do Todićeve crkve u starom Kostolcu gde će biti organizovan kulturno umetnički program  za sve goste i ljubitelje oldtajmera.

2.Skup oldtajmera u Kostolcu 22325
Foto: P.Jovanović

Pokrovitelj ove kulturno sportske manifestacije je gradska opština Kostolac.

0 0 vote
Article Rating
Prijavljujem se
Obavesti me o
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments