6. Srebrno jezero polumaraton održaće se u subotu, 07. marta 2020. godine, u Velikom Gradištu, u organizaciji Atletskog kluba VGSK – Veliko Gradište.

Trkači iz cele Srbije i inostranstva okupiće se u gradskom parku i započeti trku na jednoj od najlepših staza u našoj zemlji.

Programom Srebrno jezero polumaratona predviđeno je održavanje sledećih trka:  Polumaraton – 21,1 km; Trka zadovoljstva – 5 km; Trka za decu – 100 m (deca od 3 do 10 godina). Takođe, programom manifestacije, predviđeno je da start svih trka bude u gradskom parku u Velikom gradištu.

6.“Srebrno jezero” polumaraton u Velikom Gradištu 30577

Uz Dunav i Srebrno jezero, oni najhrabriji, istrčaće 21,1 kilometar, a ljubitelji zdravog života i Velikog Gradišta trčaće u laganoj trci zadovoljstva u dužini od 5 kilometara.

Obe trke počeće u 11 časova a dodela nagrada planirana je za 13 časova.

Najmlađi sugrađani nadmetaće se u trci za decu koja počinje u 10 časova.

Pravo učešća na Srebrno jezero polumaratonu imaće svi zainteresovani u nekoj od sledećih kategorija: Polumaraton – Apsolutna kategorija u muškoj i ženskoj konkurenciji; 40-50 u muškoj i ženskoj konkurenciji; 50+ u muškoj i ženskoj konkurenciji; Trka zadovoljstva – Apsolutna kategorija u muškoj i ženskoj konkurenciji (* Starosne kategorije biće naknadno definisane u skladu sa strukturom prijavljenih takmičara.); Trka za decu – Od 3 do 6 godina i 7+ godina.

Prijavljivanje zainteresovanih učesnika/ca za učešće na Srebrno jezero polumaratonu obavljaće se putem online forumulara. (* Učesnici trke zadovoljstva prijavljivaće se na dan trke.)

Za najuspešnije takmičare/ke Srebrno jezero polumaratona predviđene su sledeće nagrade: Pehari i medalje za prvoplasirane u svim kategorijama (polumaraton); Unikatne medalje za sve finišere polumaratona; Online diplome; Medalje za prvoplasirane u „Trci zadovoljstva“.

Foto:ToVG

0 0 vote
Article Rating
Prijavljujem se
Obavesti me o
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments