Članovi Udruženja za promociju kulture, tradicije i turizma „Od knjige do duše“ okupili su se u subotu 29. februara u restoranu „Hipodrom“ povodom proslave godišnjice svog Udruženja.

Udruženje „Od knjige do duše“ je nevladino, neprofitno udruženje, osnovano u februaru 2018. godine radi očuvanja i promocije kulture, tradicije i običaja ovog kraja.

Udruženje trenutno okuplja 70 članova i sastavljeno je od entuzijasta i kreativaca – učenika, studenata, bibliotekara, prosvetnih radnika, zdravstvenih radnika, književnika, slobodnih umetnika, penzionera i domaćica. Ono što je zajedničko svim članovima Udruženja je činjenica da su to sve dobri ljudi, koji žele svojim radom i zalaganjem da pomognu u razvijanju i promovisanju zajednice u kojoj žive.

Proslava godišnjice Udruženja "Od knjige do duše" 30859
U toku 2018/19. godine, članovi Udruženja imali su više aktivnosti. Organizovali su izlete edukativnog karaktera, predavanja, humanitarne akcije, radionice starih zanata i izložbe tradicionalnih jela.

Proslavu godišnjice Udruženja pomogli su: Sindikat Direkcije Kopova, Sindikat elektrane, Poljoprivredna apoteka „Iskon“ Kostolac, Apoteka Beladona, Štamparija „GrafArt“, Veterinarska ambulanta „Dr Marko – Pet House“, Likovno udruženje „Kevro“, Likovno udruženje „Spektar“, Nedeljnik Braničevskog okruga „Reč naroda“, Frizerski salon „Ljilja“, kao i članovi Udruženja: Ružica Živković, Jovo Ćulibrk, Dragica Stefanović, Zorica Vujčić, Vera Savković, Suzana Nenić, Nevena Vuksanović i Renata Minić.

Predivno veče upotpunila je muzika Maksi benda, mađioničarski trikovi Sale Vegasa i zabavna lutrija.

0 0 vote
Article Rating
Prijavljujem se
Obavesti me o
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments