Gradonačelnik Požarevca Bane Spasović priredio je svečani prijam za igrače i upravu Partizana, na čelu sa šefom stručnog štaba Savom Miloševićem. Prijemu su prisustvovali i čelnici i članovi navijačkog kluba „Partizan 012“, osnovanog 13. maja prošle godine

Delegacija FK Partizan, bila je prevođena trenerom Savom Miloševićem, igračima Nemanjom Miletićem, i Aleksandrom Lutovcem, kao i članovima Upravnog odbora Zoranom Rajićem i Draganom Trailovićem.

Na svečanom prijemu, upriličenom tim povodom, našli su se i članovi udruženja navijača Partizan 012, a najmlađim navijačima su uručene članske karte.

Savo Milošević imao je zanimljivo izlaganje u Požarevcu.

– Popularizacija navijača Partizana i sve što je fudbalski klub uradio u predhodnih godinu dana čine jedan ogroman posao. Videli ste da smo imali 22 hiljade klinaca protiv AZ Alkmara i mislim da su to mogla da urade još dva, tri kluba u svetu. Kada su teška vremena, istorijski, tada se rađaju pravi ljudi. Samo u teškim momentima i teškim situacijama može da se iskristališe pravi kvalitet i prave vrednosti. Partizan prolazi kroz velika iskušenja, kao klub, poslednjih četiri, pet godina.

Poslednjih godinu dana smo pokazali da možemo protiv dosta stvari i da možemo da budemo jači od dosta stvari. Ja vas uverevam da je sve ovo što smo uradili samo jedan mali deo i dobra baza i osnova za ono što ja lično verujem može da bude ekipa i klub Partizan – zaključio je Milošević.

Autor:Blic Sport