Kampanja i borba za lokalne izbore, uveliko su počeli. Prvi preduslov za izlazak na opštinske odnosno lokalne izbore je prikupljanje potpisa podrške izbornoj listi.

Za podršku naroda u ovom izbornom ciklusu boriće se kao što smo već ranije najavljivali, aktivisti 4 izborne liste. Pored tri stranke (SNS, SPS i Vlaška stranka “MOST”) u trku se uključila i grupa gradjana “ZA SPAS OPŠTINE PETROVAC” koju predvode Nebojša Vlajić – Bosanac, Dragan Demić član Nacionalnog saveta Rumuna i Dejan Mišković radnik Opštinske uprave.

U prikupljanje potpisa prvi su krenuli petrovački naprednjaci koji su za samo tri dana prikupili više od 1000 potpisa gradjana.

Izborna trka u Petrovcu na Mlavi 31083

 

Opštinska organizacija Socijalističke partije Srbije sa potpisima je krenula danas i do večernjih sati su prikupili nešto više od 90 potpisa gradjana. Vlaška stranka “Most” koju predvodi doskorašnji direktor Kulturno-prosvetnog centra “Petrovac na Mlavi” Slobodan Perić nije još krenula sa prikupljanjem potpisa.

GG” ZA SPAS OPŠTINE PETROVAC” koja je krenula u prikupljanje potpisa podrške gradjana u isto vreme kada i SNS do sada je prikupila samo 6 potpisa.

Nebojša Vlajić – Bosanac pažnju javnosti privukao je sredinom 2018. godine kada je isključen iz Srpske napredne stranke i smenjen sa mesta većnika u Skupštini opštine Petrovac na Mlavi zbog grubog kršenja stranačke discipline i povrede statuta stranke.

Više o ovoj vest pročitajte u Petrovačkom glasniku

0 0 vote
Article Rating
Prijavljujem se
Obavesti me o
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments