DIS SAOPŠTENJE O IZMENJENOM RADNOM VREMENU I PREDUZETIM MERAMA ZAŠTITE

 Obaveštavamo vas da je kompanija DIS prilagodila radno vreme svih marketa u skladu sa novim odlukama Vlade Republike Srbije.

Svi naši marketi (31 market) širom zemlje od danas rade od 7 do 15 časova, svakog dana.

Podsećamo, jutros (u nedelju 22.03) vrata svih naših marketa bila su otvorena za penzionere od 4 do 7 časova.

DIS će nastaviti da brine o svojim potrošačima u skladu sa merama koje propisuje Vlada Republike Srbije.

Preduzeli smo sve mere u cilju zaštite kako zaposlenih, tako i potrošača u našim marketima.

U svim marketima postavljene su specijalne podne trake – obeleživači koji dodatno pomažu u poštovanju propisane mere o rastojanju između lica u zatvorenom prostoru i postavljeni su zaštitni paneli na kasama kako bi se dodatno smanjio kontakt između zaposlenih i potrošača.

Svi naši zaposleni dobijaju novu zaštitnu masku kada dođu na radno mesto.

Nama je, kao domaćoj i društveno odgovornoj kompaniji, na prvom mestu zaštita naših zaposlenih i potrošača. Nastojimo da budemo što efikasniji kako bi potrošači u najkraćem roku mogli da obave kupovinu i da se vrate svojim kućama. Poštujemo i sprovodimo sve propisane mere Vlade Republike Srbije o maksimalnom broju kupaca u marketima i apelujemo na potrošače da takođe poštuju iste.

Još jednom se zahvaljujemo svima koji ulažu vanserijske napore i izlažu se riziku sa ciljem da budu na raspolaganju narodu u ovom teškom periodu.

Izražavamo veliku zahvalnost našim zaposlenima, celom timu kompanije, a naročito kasirima, vozačima, magacionerima i svim ostalim kategorijama radnika koji su svakodnevno izloženi riziku i ulažu nadljudske napore da ceo sistem funkcioniše i da služe potrebama našeg naroda.

Pozivamo vas da kupujete odgovorno, u ovome smo zajedno i zajedno ćemo pobediti

0 0 vote
Article Rating
Prijavljujem se
Obavesti me o
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments