Opština Veliko Gradište uputila je obaveštenje o najnovijim zaključcima lokalnog štaba za vanredne situacije i načinu obračuna utroška vode za mart.

Radno vreme sa potrošačima u maloprodajnim objektima na području opštine Veliko Gradište tokom trajanja vanrednog stanja organizuje se po sledećem principu:

ponedeljak – subota – od 7.00 do 15.00 časova,

nedeljom – od 8.00 do 15.00 časova.

nedeljom– od 4.00 do 7.00 časova isključivo za građane starije od 65 godina.

Radno vreme će se ubuduće usklađivati sa Naredbom o ograničenju i zabrani kretanja lica na teritoriji Republike Srbije.

Zelena pijaca u Velikom Gradištu radiće nedeljom, ponedeljkom i četvrtkom od 7.00 do 12.00 časova.

Na teritoriji opštine Veliko Gradište sa potrošačima starijim od 65 godina nedeljom u periodu od 4.00 do 7.00 sati radiće sledeći maloprodajni objekti:

Vivko M d.o.o, Veliko Gradište, Požarevački put bb,

Stylline, Veliko Gradište, Trg M. Miloradovića 1,

Pajkić iskopi, Češljeva Bara,

Rateks d.o.o, Majilovac.

Broj potrošača u maloprodajnim objektima može biti jedan (1) potrošač na četiri (4) metra kvadratna, uz poštovanje opštih mera prevencije i fizičke udaljenosti.

Pored navedenih, na teritoriji opštine Veliko Gradište radiće i maloprodajni objekti prijavljeni na sledećim spiskovima Privredne komore Srbije i Ministarstva državne uprave i lokalne samouprave.

U cilju sprečavanja širenja zaraze i zaštite zdravlja JKP „Dunav Veliko Gradište“, obustavlja rad sa strankama putem neposrednog kontakta, a stanje potrošnje vode za mart mesec biće upisano u prosečnoj količini u zavisnosti od individualne potrošnje u prethodnom periodu.

Građani mogu da jave stanje na vodomeru na 012/662-722 i 0800/390-009 kao i na elektronsku adresu jkpdvg2@gmail.com, najkasnije do 27.marta.

Račune će inkasanti dostavljati u poštansko sanduče uz izbegavanje ličnog kontakta.

0 0 vote
Article Rating
Prijavljujem se
Obavesti me o
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments