Ministarstvo poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede pokrenulo je rad nove platforme za teritoriju cele Republike Srbije https://pijaca.minpolj.gov.rs (Elektronska Pijaca Srbije), a sve u cilju da se omogući proizvođačima kvalitetne hrane direktan Kontakt sa potrošačima u gradskim sredinama, širom Srbije.

Imajući u vidu trenutnu situaciju i ograničenost kretanja, platforma treba da donekle zameni postojeće sisteme distribucije i omogući potencijalnim kupcima lako povezivanje sa proizvođačima.

Elektronska pijaca Srbije 33875

Za registraciju proizvođača:

Dovoljno je uneti WEB adresu https://pijaca.minpolj.gov.rshttps://pijaca.minpolj.gov.rs, zatim kliknuti na kvadratić u donjem desnom uglu “Registracija domaćinstava”, a zatim i kliknuti na “Registracija proizvođača”. Potom treba uneti elementarne podatke: kontakt, proizvodni program, web ili FB prezentacija, sisteme kvaliteta (ako postoje) i lokaciju (uneti na mapi).

Kompletna procedura oko registracije traje do 5 minuta.

Elektronska pijaca Srbije 33875

Za potrošače:

Uneti WEB adresu https://pijaca.minpolj.gov.rs i klikom na „Pretraži“ otvarate pretragu ponuda gde možete lakim odabirom regiona, proizvođača i tipa proizvoda pregledati gde i šta u Vašoj blizini ima od proizvoda koji biste želeli da kupite, kao i u samom kontaktu sa proizvođačima proveriti sve detalje oko preuzimanja ili dostave.

Elektronska pijaca Srbije 33875

0 0 vote
Article Rating
Prijavljujem se
Obavesti me o
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments