Posle 1660 obroka koje je od početka epidemije podelila, kafana STANICA BIBE deliće besplatne obroke svim korisnicima socijalne grupe i svim porodicama lošeg materijalnog stanja na teritoriji opštine Veliko Gradište, grada Požarevca i opštine Malo Crniće do 17.04.2020.
Zbog nedostatka zaliha nije u mogućnosti da se i dalje bavi humanitarnim radom,tj raspodelom obroka:
„Ovim povodom želim da se od srca zahvalim, prvo, svom kolektivu koji se odazvao bez pogovora,bili su tu od spremanja obroka do raspodele . Najlepše hvala i volonterima koji su bili sa nama ovih 14 dana.
Kud-u „Smoljinac“ posebno hvala i dobrim ljudima iz Beranja.
Zahvaljujem od srca na predivnoj reportaži Novici Saviću i njegovoj ekipi, RTS-u koji je objavio sve to.
Zahvaljujem i mom drugu Vasi, radio „Bravo“ jer smo zajedno počeli ovu priču.
Izvinjavamo se mestima Šapine i Zabrega što im nije stizala hrana jer je zakazala lokalna samouprava zbog volontera.
Humanitarni rad kafane "STANICA BIBE" privodi se kraju- nema više zaliha 34275Humanitarni rad kafane "STANICA BIBE" privodi se kraju- nema više zaliha 34275
I na kraju ovog mog obraćanja i zahvaljivanja svima onima koji su me pratili u ovom mom poduhvatu želim da se pre svega zahvalim Bogu na svim darovima koje sam dobio od Njega. Jedan od tih darova je najveća radost koju život može da pruži, a to je rođenje moje unuke Lare. Neka sav ovaj moj trud i moja žrtva budu na radost celoj mojoj porodici koja me podržala u ovom bogougodnom selu. Drago mi je što je i sveštenstvo u parohijama u kojima smo bili i podelili onoliko koliko smo mogli, podržalo i blagoslovilo naš trud.
Na kraju moram svima da priznam koliko sam zadovoljan što sam doneo ovakvu odluku i što znam da se osećam nikad lepše u životu, bez obzira na mnoge koji nisu hteli ili mogli da nas isprate.
Srećne praznike želi vam vaša STANICA BIBE.
Čuvajte se!“, poručuje u svom obraćanju  Zlatibor Stojković Bibe iz Smoljinca.
0 0 vote
Article Rating
Prijavljujem se
Obavesti me o
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments