Nakon ukidanja vanrednog stanja, u požarevačkoj filijali RFZO rad sa strankama organizovan je putem neposrednog kontakta, ali uz poštovanje svih preporučenih higijensko-epidemioloških mera.

Kako je saopštio RFZO, zdravstvena zaštita se više ne može ostvarivati na osnovu neoverene isprave o zdravstvenom osiguranju, izuzev u slučaju hitne medicinske pomoći, kao i drugim slučajevima predviđenim Zakonom o zdravstvenom osiguranju.

“Počev od 25. maj za sva osigurana lica koja koriste zdravstvenu zaštitu van područja matične filijale potrebna je saglasnost lekarske komisije RFZO. Osiguranim licima kojima su izdate potvrde za oslobađanje od plaćanja participacije za 2019.godinu važiće i dalje”, saopšteno je iz RFZO

Važno obaveštenje (RAD SA STRANKAMA)

Odlukom Narodne skupštine Republike Srbije („Sl. glasnik RS“, br. 65/20) od 6.5.2020. godine ukinuto je vanredno stanje na teritoriji Republike Srbije.

Ukidanjem vanrednog stanja prestaje i obustava rada sa strankama putem neposrednog kontakta.

Na području filijala i ispostava Republičkog fonda za zdravstveno osiguranje organizovan je rad sa strankama putem neposrednog kontakta, uz poštovanje preporučenih higijensko-epidemioloških mera

0 0 vote
Article Rating
Prijavljujem se
Obavesti me o
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments