34.Sednica Skupštine Grada Požarevca zakazana je za utorak, 26.maja 2020. godine, sa početkom u 10,00 časova.

Sednica će se zbog poštovanja zdravstvenih mera održati  u Centru za kulturu Požarevac u Velikoj sali.

Na dnevnom redu, naći će se 13 tačaka kao i predlog odluke o donošenju plana generalne regulacije Požarevac 1, kao i predlog odluke o davanju saglasnosti na predlog projekta javno–privatnog partnerstva bez elemenata koncesije za obavljanje delatnosti javnog prevoza putnika.

Odbornici će razmatrati predlog rešenja o usvajanju izveštaja o radu Gradskog štaba za vanredne situacije za 2019. godinu, kao i predlog rešenja o usvajanju ovogodišnjeg plana rada. Jedna od tema odnosi se i na predloge rešenja o davanju saglasnosti na izveštaje o:

Prošlogodišnjem radu i poslovanju Narodnog muzeja, Narodne biblioteke „Ilija M. Petrović“, Centra za kulturu, Ustanove Gradskog ženskog hora „Barili“, zatim Istorijskog arhiva, Fondacije Milenin dom – Galerije Milene Pavlović Barili, Turističke organizacije, Javne ustanove „Sportski centar Požarevac“ i Zdravstvene ustanove „Apoteka Požarevac“.

Zbog prestanka mandata odbornici će glasati za reizbor vršilaca dužnosti direktora JKP „Vodovod i kanalizacija“ i Istorijskog arhiva Aleksandra Dimitrijevića i dr Jasmine Nikolić.

Takođe, zbog ispunjenja zakonskih uslova za odlazak u starosnu penziju Nenada Mitića, predloženi kandidat za novog v. d. direktora Javne ustanove „Sportski centar Požarevac“ je Marija Trnavac.

Dnevni red 34.Sednice Skupštine Grada Požarevca

0 0 vote
Article Rating
Prijavljujem se
Obavesti me o
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments