Zbog radova na elektroenergetskim postrojenjima u nedelju 31. maja, u vremenu od 8 do 15 časova, bez električne energije ostaće potrošači u sledećim ulicama: Nevesinjska, Zelengorska, Skopljanska, Deligradska, Suvoborska, Prilepska, Đure Đakovića, Kosovska od 33 – 77, Markova, Petrovački put od Čačalice do kraja sa svim bočnim ulicama, Cane Babović, Braničevska, Čede Vasovića od 16 pa do kraja, Industrijska, 7 Juli, Zagorska, Vardarska, Knez Milošev Venac, Koste Abraševića, Karađorđeva, Đurđeva, Beogradska, Mlavska, Dalmatinska, Proleterska, Vase Pelagića, Bosanska, deo Lole Ribara 7-21, 10-24 i od 64-84 i 55-75, Boška Vrebalova, Zagorska, Vlade Gandija, Zviška, Grgura Vujovića, Đure Salaja, Dečanska, 27. aprila sa svim bočnim ulicama i Beogradski put.

Bez struje će ostati i sledeća naselja: Busije, Lučički put, Rasadnik, Kruška, Industrijska zona grada, Dušanovac, Bresje, Meminac, Lučica, Prugovo, Poljana, Dragovac i Ljubičevo.

Zbog planiranih radova na elektroenergetskom sistemu, doći će i do obustave snabdevanja vodom potrošača na teritoriji grada u nedelju, u periodu od 7 do 15 časova.

Napajanje konzumnog područja prve visinske zone će početi oko 15 časova.

Potrošači koji se snabdevaju vodom sa druge i treće visinske zone će dobijati napajanje nakon 18 časova, a potpuna normalizacija snabdevanja se očekuje u večernjim satima.

U cilju privremenog snabdevanja građanstva pijaćom vodom, biće organizovano snabdevanje putem raspoloživih cisterni, po rasporedu koji će biti naknadno objavljen, saopštili su iz JKP “Vodovod i kanalizacija” Požarevac.

0 0 vote
Article Rating
Prijavljujem se
Obavesti me o
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments