Prema najnovijim podacima Zavoda za javno zdravlje Požarevac, epidemiološka situacija u Petrovcu na Mlavi je nepromenjena – ima 5 zaraženih korona virusom.

To nije slučaj sa gradom Požarevcem gde je od petka do danas zabeleženo 5 novih slučajeva zaraze COVID-om 19. U pitanju je jedan zaraženi zaposleni u firmi „Georad“ u Kostolcu i dvojica u TEKO Kostolac, zatim 1 zaraženi penzioner i jedna osoba iz Opšte bolnice Požarevac.

Svi novooboleli su hospitalizovani u Kovid bolnicama u Beogradu.

U Velikoj Plani su se javila dva nova slučaja,a u Smederevu ima 5 novozaraženih. U pitanju je jedan radnik Železare i 4 stanovnika grada Smedereva.

U opštini Smederevska Palanaka registrovano je 13 novih slučajeva, tako da je sada obolelo 112 osoba od početka epidemije. U pitanju su učenici, stanovnici ove opštine i jedan importovan slučaj iz Italije, kao i putnici iz međunarodnog saobraćaja.

Do sada su u Braničevskom okrugu uzeta 3882 uzorka, a u Podunavskom 4676.

 

1 1 vote
Article Rating
Prijavljujem se
Obavesti me o
1 Comment
Newest
Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Zlatko lazarevic
29/06/2020 11:20

Најглупљи коментар који се чује на улицама града је“ ја не верујем у корону“! И неки од преминулих такође нису веровали .Нешто као неко не верује да је данас понедељак,и има право да не верује,али сви добро знамо да данас јесте понедељак.