Dana 04 i 05.07.2020.godine, održano je treće i četvrto kolo Srpske lige – centar.
Ekipno takmičenje u lovu na plovak bilo je mestu Smederevo na kanalu Železara.

Prijavljeno je 8 ekipa,
Turbina Vreoci, Dunavac Kostolac, Jezava Smederevo, Jezava Mala Krsna, Petrovac Mlava, Bistro Velika Plana, Smederevac Smederevo i naš OSR „Smuđ“ Požarevac,
koga su predstavljali sledeći takmičari sa postignutim rezultatima.

Prvo kolo:
-Željko Vuksić koji je pecao u sektoru A5 i imao je za četri sata pecanja 1885 grama, svojim trudom i radom izborio je drugo (2) mesto u sektoru.

Drugo kolo:
-Željko Vuksić koji je pecao u sektoru B6 i imao je za četri sata pecanja 550 grama, izborio je šesto (6) mesto u sektoru.

Prvo kolo:
-Slobodan Gosta je pecao u sektoru B7 i imao je za četri sata pecanja na teškoj poziciji 1345 grama, izborio je treće (3) mesto u sektoru.

Drugo kolo:
-Slobodan Gosta je pecao u sektoru C4 i imao je za četri sata pecanja na teškoj poziciji 855 grama, izborio je četvrto (4) mesto u sektoru.

Prvo kolo:
-Stevica Stanković je pecao u sektoru C7 i imao je za četri sata pecanja 2960 grama ribe u travnatom delu vode, izborio je treće (3) mesto u sektoru.

Drugo kolo:
-Stevica Stanković je pecao u sektoru A5 i imao je za četri sata pecanja 1200 grama ribe u travnatom delu vode, izborio je peto (5) mesto u sektoru.

Nesebičnim zalaganjem i trudom uz podršku trenera Lepomira Đorđevića, Radeta Vuksića i Snežane Vuksić.

Posle otpecanih svih četri kola u generalnom plasmanu zauzimamo četvrto (4) mesto sa ukupno ulovljenom ribom od 14440 grama.

Autor i foto OSR Smuđ Požarevac

0 0 vote
Article Rating
Prijavljujem se
Obavesti me o
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments