Odluka o izradi Plana Detaljne Regulacije aerodroma Srebrno Jezero u Opštini Veliko Gradište objavljena je u Službenom glasniku opštine Veliko Gradište. Rani javni uvid održaće se u trajanju od 15 dana od 10. avgusta 2020. godine do 25. avgusta 2020. godine, na zvaničnoj internet stranici opštine Veliko Gradište, odnosno u zgradi opštine Veliko Gradište.

 

Opštinska uprava opštine Veliko Gradište, Odeljenje za urbanizam i imovinsko-pravne poslove, kao nosilac izrade predmetnog plana detaljne regulacije organizuje rani javni uvid u cilju upoznavanja javnosti sa opštim ciljevima i svrhom izrade plana, mogućim rešenjima za razvoj prostorne celine, očekivanim efektima planiranja i dr.

Pravna i fizička lica mogu dostaviti primedbe i sugestije na izloženi materijal u pisanoj formi Odeljenju za urbanizam i imovinsko-pravne poslove, kancelarija 11, Žitni trg broj 1, 12220 Veliko Gradište, u toku trajanja ranog javnog uvida, zaključno sa 25. avgustom 2020. godine do 14 časova. Primedbe i sugestije pravnih i fizičkih lica evidentira nosilac izrade predmetnog plana i iste mogu uticati na planska rešenja.

Mesto, vreme i način održavanja JAVNE PREZENTACIJE, zavisi od epidemiološke situacije u Republici Srbiji i jedinici lokalne samouprave. Javnost će blagovremeno biti obaveštena o mestu, vremenu i načinu održavanja javne prezentacije.