Na ovogodišnjem četvrtom basket turniru 3×3 Požarevac koji se održao u nedelju 16. juna na stadionu malih sportova „Sportskog centra Požarevac“ pobednik je ekipa Ralja intergalaktik“ iz Beograda.

Drugo mesto pripalo  je takođe Beograđanima,ekipi „Olimp“.Takmičilo se jedanaest seniorskih, deset juniorskih i deset kadetskih ekipa u muškoj konkurenciji i dve kadetske ekipe u ženskoj konkurenciji.

4. Basket turnir 3x3 u Požarevcu: Pobednik ekipa "Ralja Intergalaktik“ iz Beograda 19768
Foto: P.Jovanović

Član gradskog veća za omladinu sport i turizam Ana Miljanić  napominje da je za ovu godinu obezbeđen najveći fond nagrada i ističe da je želja grada kao i košarkaškog saveza da  uđemo u A kategoriju  Košarkaškog Saveza Srbije.

 Kod juniora najbolja je bila kragujevačka ekipa „Pink taksi“, a drugo mesto su osvojili momci iz požarevačkog „Armagedona“.

U kadetskoj konkurenciji pobedili su „Mornari“ iz Požarevca, dok je drugo mesto pripalo ekipi „Tander“, takođe iz Požarevca. Prvoplasirana ekipa se kvalifikovala za završni turnir.

Druga nagrada je 20 hiljada dinara i pokloni Košarkaškog Saveza Srbije, koju je dobila i trećeplasirana ekipa.

Prva nagrada kod juniora iznosi 16 hiljada dinara i plasman na završni turnir. Druga nagrada je četiri hiljade dinara, oprema Košarkaškog Saveza Srbije, koju dobija i treća ekipa.

4. Basket turnir 3x3 u Požarevcu: Pobednik ekipa "Ralja Intergalaktik“ iz Beograda 19768
Foto: P.Jovanović

Kadeti su dobili vredne poklone mnogobrojnih sponzora iz Požarevca.

…………………………………………………………………………………………..

Organizator turnira je Sportski centar „Požarevac“, uz saradnju Sporstkog saveza Požarevca i Košarkaškog Kluba „Požarevac“, a pod pokroviteljstvom grada Požarevca.

0 0 vote
Article Rating
Prijavljujem se
Obavesti me o
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments