Savez udruženja medicinskih sestara PU Srbije u okviru programa stručnog usavršavanja organizuje Okružne stručne susrete medicinskih sestara.


Cilj skupa je:

  • Horizontalna razmena u funkciji profesionalnog razvoja medicinskih sestara i vaspitača.

Domaćin skupa je PU „Ljubica Vrebalov“ – Požarevac. Skup je akreditovan od strane Zavoda za unapređenje vaspitanja i obrazovanja.


Imajući u vidu da su prethodne godine usvojene nove Osnove programa predškolskog vaspitanja i obrazovanja, za zaposlene u PU je od izuzetnog značaja permanentno stručno usavršavanje.


Poseban akcenat je na horizontalnoj razmeni putem primera dobra prakse. Tako će osim eminentnih predavača koji će izlagati u plenarnom delu skupa, drugog dana biti predstavljeni primeri dobre prakse iz predškolskih ustanova koji su prezentovani na Republičkim stručnim susretima 2018. godine.


Predstaviće se predškolske ustanove iz Beograda, Kragujevca, Šapca, Pančeva, Bečeja, Zaječara, Smedereva, Petrovca na Mlavi kao i domaćin, PU iz Požarevca.

ČETVRTI OKRUŽNI SUSRETI – Horizontalna razmena u funkciji profesionalnog razvojamedicinskih sestara i vaspitača.

Plenum: Petak 12. 04. 2019.-sala restorana KONAK – ulica Draže Markovića br. 6 od 14:30-18:00

Prezentacije subota: 13.04.2019. Vrtić „ DANICA RADOSAVLjEVIĆ“- Drvarska bb ( objekat kod restorana „BOEM“) od 9:30 – 13:00.


Datum održavanja: 12.-13.april 2019.

Kontakt osoba: Dragana Antić 064/8071368
Email/ anticdragana.antic02@gmail.com

0 0 vote
Article Rating
Prijavljujem se
Obavesti me o
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments