Sednica Skupštine Grada Požarevca dana 17.08.2020. godine zbog preventivnih mera u doba epidemije održati u Velikoj sali Centra za kulturu u 10,00 časova.

Konstitutivna sednica skupštine Grada Požarevca održaće se 17. avgusta u Velikoj sali Centra za kulturu 40094

Konstitutivnu sednicu skupštine grada Požarevca za 17. avgust zakazao je predsednik skupštine grada Požarevca iz prethodnog saziva, Bojan Ilić.

Posle potvrđivanja mandata odbornika, odnosno usvajanja predloga zaključka o prihvatanju izveštaja o sprovedenim izborima za odbornike Skupštine grada Požarevca na redovnim i ponovljenim izborima, uslediće izbor novog predsednika skupštine grada Požarevca kao i njegovog zamenika.

Konstitutivna sednica skupštine Grada Požarevca održaće se 17. avgusta u Velikoj sali Centra za kulturu 40094

Na konstitutivnoj sednici biće postavljen sekretar skupštine grada Požarevca. Na dnevnom redu biće i glasanje za članove komisije za izbor i imenovanja gradske Skupštine, komisije za mandatno-imunitetska pitanja i Gradske izborne komisije.

U odborničkim klupama novog saziva skupštine grada Požarevca, prema rezultatima izbora održanih u junu, naći će se 49 odbornika liste „Aleksandar Vučić – za našu decu“, a 13 odborničkih mesta dobila je lista „Ivica Dačić – Socijalistička partija Srbije – Jedinstvena Srbija, Dragan Marković Palma“. Lista „Suverenisti“ imaće četiri odbornika, dok je Vlaška stranka „Most“ osvojila dva mandata.

Konstitutivna sednica lokalnog parlamenta u Požarevcu zakazana za 17. avgust

0 0 vote
Article Rating
Prijavljujem se
Obavesti me o
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments