Predrag Mijatović, novi predsednik skupštine grada Požarevca rođen je u Požarevcu 1978. godine. Osnovnu i srednju školu završio je u rodnom gradu, dok je visoko obrazovanje stekao u Novom Sadu na Fakultetu tehničkih nauka, na odeljenju Elektrotehnika i računarstvo. On je sada doktorant istoimenog fakulteta i departmana. OD 2008. godin radi u Visokoj tehničkoj školi strukovnih studija u Požarevcu kao asistent na studijskoj grupi elektrotehnika i računarstvo. Mijatović je autor više objavljenih naučnih i stručnih radova iz oblasti telekomunikacije, ali i učesnik projekata i biznis planova.

Posle glasanja i njegovog postavljanja na funkciju predsednika Skupštine grada Požarevca, Predrag Mijatović je za POPORTAL rekao:

„Nakon izbora u jako kratkom vremenu smo formirali Skupštinu grada Požarevca. To je jako bitno za građane Požarevca. Mi smo praktično od početka ovog saziva bili jako konkretni i koncizni . U jednom danu izvršili sve planove. Meni je čast i zadovoljstvo da budem predsednik Skupštine grada Požarevca. To je zaista velika privilegija, ali takođe i obaveza. Vredno i odgovorno se radi u interesu građana i treba da se u svakom trenutku zna koje su potrebe građana da bi se ne samo izašlo u susret već, kao što je gradonačelnik rekao, da se jednim makroplanom poboljša i znatno unapredi život u Požarevcu. Građani to zaslužuju i mislim da u naredne četiri godine imamo dosta mogućnosti i sredstava, znanja i mladalačkog entuzijazma. Stvoren je jedan sjajan tim koji će moći da doprinese značajno građanima Požarevca u narednom periodu. Očekujem odličnu saradnju svih odborničkih grupa.“

0 0 vote
Article Rating
Prijavljujem se
Obavesti me o
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments