Posle dva poraza i dve pobede, Odbojkaški klub „Mladi radnik“ iz Požarevca ugostiće OK „Radnički“ iz Kragujevca u Superligi Srbije, pravog rivala po otporu koji može da pruži.

ODBOJKA : OK "Mladi Radnik" Požarevac : OK "Radnički" Kragujevac - četvrtak, 8.10.2020. od 17h, prenos putem video linka 42407
Ivica Jevtić, prvi trener Ok „Mladi radnik“ Požarevac

„Krivci za ovakav rezultat smo samo mi jer smo malo kasnije kompletirali ekipu, dosta dugo smo čekali pojačanja da nam se priključe i mislim da sada sve dolazi na svoje“, kaže trener prvog tima požarevačkih odbojkaša Ivica Jevtić.

„Dolazi nam ekipa Radničkog koja iz kola u kolo igra sve bolje. Posle trijumfa u Subotici, ekipa Niša je uspela da ih savlada na njihovom terenu ali su uspeli da se oporave i savladali su Crvenu zvezdu na njihovom terenu 3:0 što znači da nam dolaze raspoloženi. Oni su propustili kolo, nisu igrali protiv Partizana jer je utakmica otakaza i tu sad vidimo svoju šansu jer nisu u takmičarskom ritmu. Naša šansa je naš domaći teren i nadamo se da možemo da napravimo dobar rezultat“, zaključio je Jevtić.

Kada je u pitanju evropsko takmičenje koje sledi, pripreme su u toku, a prvi susret biće sa „Burgasom“ iz Bugarske. Još uvek nije poznato kakav će sistem igre biti, odnosno da li će se igrati jedna utakmica u gostima a jedna na domaćem terenu.

Ekipa požarevačkom „Mladog radnika“ je zdravstveno u dobroj formi.

„Publika nedostaje i to baš“, bio je komenar vođe stručnog tima. Zato će i ovaj put biti organizovan video link.

 

0 0 vote
Article Rating
Prijavljujem se
Obavesti me o
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments