Mada postoje različiti razlozi za učenje stranih jezika i uopšteno za dodatnu edukaciju, nema nikakvog spora da to u velikoj meri pomaže svakome ne samo da pronađe bolji posao, nego i da bude siguran u sebe.

U tom smislu je važno odabrati i odgovarajuću obrazovnu instituciju, koja pored kvaliteta edukacije, nudi i povoljne cene.

Akademija Oxford Požarevac - Ulaganje u edukaciju je uvek isplativo 40984

Sasvim sigurno da je jedna od njih i Škola stranih jezika Akademije Oxford Požarevac. Dakle, svako ko bude pohađao kurs engleskog ili nemačkog jezika, ali bilo kog drugog će znanje steći od iskusnih profesora, a uz to će nesumnjivo biti oduševljen i povoljnim cenama. Ipak, to nije celokupna ponuda ove škole, jer svaki kandidat stiče mogućnost i da sasvim besplatno pohađa jedan od online kurseva iz ponude.

Akademija Oxford Požarevac - Ulaganje u edukaciju je uvek isplativo 40984

Kursevi engleskog i nemačkog jezika za odrasle

I ako odluče da uče jedan od ovih jezika, ali i bilo koji drugi, a nemaju prethodno nikakvo predznanje, kandidati ne treba uopšte da brinu, jer Škola stranih jezika Akademije Oxford Požarevac nastavu usklađuje sa pravilima, koja podrazumeva takozvani Zajednički evropski referentni okvir za jezike – CEFR (The Common European framework for languages).

A taj jezički okvir podrazumeva ukupno šest nivoa, u okviru kojih se nastava organizuje i svaki od njih je prilagođen pravilima tog standarda. Da budemo precizni, tačno se zna šta bi trebalo da može da napiše ili razume kandidat na određenom nivou i na taj način se vrši i procena.

Početni nivo je A 1, a posle njega sledi viši početni, koji nosi oznaku A 2. Nivoi B grupe su namenjeni polaznicima sa srednjim znanjem, te su okarakterisani kao niži i viši srednji nivo, to jest B 1 i B 2. A za njima slede nivoi C grupe, odnosno niži i viši napredni nivo, koji nose oznaku C 1 i C 2.

Uz to što će pohađati kurs engleskog jezika ili nemačkog, svi polaznici će imati pravo i da odaberu jedan od ponuđenih online kurseva, što će biti u prilici da pohađaju potpuno besplatno. Na raspolaganju im je online obuka kreativnog pisanja za decu, kao i poslovne komunikacije.

Akademija Oxford Požarevac - Ulaganje u edukaciju je uvek isplativo 40984

Svako ko želi da nauči kako funkcioniše upravljanje vremenom, ali i šta su mape uma i na koji način bi trebalo da budu primenjene u praksi će moći da odabere upravo kurs koji se jednom od tih tema bavi.

Zainteresovanima je omogućeno da besplatno pohađaju i online kurs pisanja za web, kao i kreativnog pisanja. Svakako se u ponudi nalazi i online obuka veština prezentovanja, ali i brzog čitanja.

Akademija Oxford Požarevac - Ulaganje u edukaciju je uvek isplativo 40984

Treba pomenuti i to da Škola stranih jezika Akademije Oxford Požarevac svakome ko bude pohađao kurs nemačkog jezika ili engleskog nudi mogućnost i da gratis pohađa online kurs za organizaciju učenja i za tehnike pamćenja.

Svaki pojedinačni kandidat će biti u mogućnosti da odabere upravo online kurs, koji obrađuje temu njemu zanimljivu.

Akademija Oxford Požarevac - Ulaganje u edukaciju je uvek isplativo 40984

Kursevi nemačkog i engleskog jezika za decu

I o najmlađim polaznicima brine Škola stranih jezika Akademije Oxford Požarevac i za njih ima posebnu ponudu.

Dostupni su specijalistički kursevi engleskog jezika za decu, kao i nemačkog i mnogih drugih stranih jezika. Pažljivo se biraju predavači, koji vode ovakve edukacije, baš zato što se potrebama polaznika u tom periodu princip organizacije nastave i prilagođava.

Važno je naglasiti i to da će se svaki profesor maksimalno potruditi da gradivo i način njegovog prezentovanja uskladi sa afinitetima dece u tom uzrastu, kako bi što lakše razumeli i mogli da usvoje predviđene teme.

Svakako je dobro napomenuti i to da svako ko bude pohađao kurs nemačkog jezika za decu ima kasnije mogućnost i da pohađa edukaciju za odrasle i da ta znanja nadogradi.

Akademija Oxford Požarevac - Ulaganje u edukaciju je uvek isplativo 40984

Upis na kurseve engleskog i nemačkog jezika

Vrlo je važno da svako ko želi da pohađa kurs nemačkog ili engleskog jezika, odnosno bilo kog drugog, izvrši prijavljivanje i upiše se.

Akademija Oxford Požarevac - Ulaganje u edukaciju je uvek isplativo 40984A to može učiniti ili direktno u prostorijama Škole stranih jezika Akademije Oxford Požarevac, koje su smeštene u Dunavskoj ulici broj 5 ili da osnovne informacije o sebi pošalje na mail adresu pozarevac@akademijaoxford.com i da prijavu izvrši na taj način.

Izuzev toga, otvorena je mogućnost i da svaki pojedinac prijavljivanje izvrši telefonski i to na jedan od sledećih brojeva 012 532 179, 069 20 10 584 i 069 30 60 584.

U toku radne sedmice, odnosno od ponedeljka do petka je Škola stranih jezika Akademije Oxford u Požarevcu otvorena u periodu od 08 do 21 čas, dok je radno vreme subotom od 09 do 14 h.

Predviđeno je da nastava bude organizovana u prostorijama škole, a u skladu sa trenutno aktuelnom epidemiološko situacijom i uz poštovanje važećih mera. Takođe, ako dođe do ikakvih promena u vezi sa organizacijom nastave, ona će biti prilagođena novim merama, a na vreme će biti informisan o tome svaki pojedinačni polaznik.

Akademija Oxford Požarevac - Ulaganje u edukaciju je uvek isplativo 40984
Foto: Poportal

Promo

 

 

 

 

 

 

 

5 1 vote
Article Rating
Prijavljujem se
Obavesti me o
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments