A. P. (42) iz Kragujevca, njegova sedamdesetpetogodišnja majka i osmogodišnji sin poginuli su juče kod skretanja za Požarevac, kada se u njihov „sitroen“ zakucao „folksvagen šaran“, finskih registarskih oznaka za čijim se volanom nalazio Albanac sa Kosova A. S. (45), državljanin Finske.

U nesreći je teško povređen i blizanac stradalog dečaka, kome su se lekari beogradskog Urgentnog centra juče borili za život, piše Telegraf.

A. P. je sa sinovima i majkom krenuo na Srebrno jezero gde je trebalo da provedu nekoliko dana na odmoru. Deaca su živela kod svoje majke, od koje se on razveo pre nekoliko godina, a letnji raspust trebalo je da provedu kod oca.

Albanac iz Finske usmrtio Kragujevčane u saobraćajnoj nesreći, među njima i dete 21805
Foto:Sonja Spasić

Do stravičnog udesa je došlo u prepodnevnim satima, nešto posle 10 sati, kod mesta Mihajlovac, u blizini isključenja za Požarevac. Automobil kojim je upravljao Albanac je iz, zasad nepoznatih razloga, udario otpozadi „sitroen“.

Albanac iz Finske usmrtio Kragujevčane u saobraćajnoj nesreći, među njima i dete 21805
Foto: Sonja Spasić

– Od siline udarca, „sitroen“ se nekoliko puta prevrnuo i izleteo sa druma. Zaustavio se posle stotinak metara kraj puta – naveli su istražni organi.

U  automobilu kojim je upravljao Albanac bili su i njegova supruga i dvoje dece, a niko od njih nije povređen. 

Izvor: Telegraf/Novosti

0 0 vote
Article Rating
Prijavljujem se
Obavesti me o
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments