Vatreni Festival 2019 | 9 – 10. AVGUST | Hipodrom, Velika Plana

KOJI JE TVOJ #VATRENI ZNAK ?!

Pronađi svoju varnicu na 5-om rođendanu festivala! Ove godine te očekuju 2 paklena dana na 5 različitih bina.

Ove godine na glavnoj pozornici u subotu 10.avgusta, nastupiće i naš poznati di-džej i producent, Andrew Meller.

Požarevački di-džej i producent Andrija Antić, poznatiji kao Andrew Meller, autor je hitova Born Slippy Reincarnation Mix, Insomnia i Godfather’s Dance. Na sceni je od 2009. godine, kada je osnovao ReWire, projekat čiji je rezultat preko šezdeset izdanja.

Osim ReWire-a, deo je i Beat and Juice i Depth Perception projekata, a alijas Andrew Meller počinje da koristi od 2014. godine.

Andrew Meller na Vatrenom festivalu u Velikoj Plani 21985
Foto: Andrew Meller Privatna arhiva Fb

U skorašnjoj produkciji, pohvalio bi se trakom Bee koja je trenutno veliki hit svetskih plesnih podijuma i izdata je za italijanski Flashmob Records. Ono što je takođe sveža vest je da je Andre Meller pre samo nekoliko dana najavio je EP na poznatoj Sola etiketi, koja je u vlasništvu poznatog dvojca Solardo.

Fire Festival teži da kroz nekoliko godina objedini sve ono što krasi velike i poznate festivale.

Zahvaljujući odličnoj DJ podršci i prisustvu najsavremenije vizuelne i zvučne tehnike, uspeli su da realizuju prvi u nizu efektan multimedijalni dogadjaj, prvi Fire Festival.

Do sada su ugostili izvođače, pored domaće podrške DJ Steve, kao što su Zap Me Strobe, Divolly&Markward, Showbiz i Calavera. Naredne, 2016. godine ugostili su: Bang La Decks, Una Andrea, Stereo Republic, Miloš Stankić, Mad2Mad, Divolly&Markward, Erick Kasell, Vandal Steve, Rise&Shine, Steve Lowell. 

Sve informacije o ceni ulaznica možete pogledati OVDE.

0 0 vote
Article Rating
Prijavljujem se
Obavesti me o
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments