Mis Srbije za 2019. godinu izabrana je u okviru svečanosti koja se večeras održala u Kombanka dvorani u Beogradu.

Za titulu najlepše, borila se čak 21 devojka koje su došle iz svih krajeva naše zemlje, ali Srbiju je na svetskom takmičenju za Mis mogla predstavljati samo jedna – Andrijana Savić!

Andrijana ima 19 godina, a dolazi iz Gornjeg Milanovca. Završila je srednju medicinsku školu u Zemunu, a sada će imati da se pohvali i titulom najlepše Srpkinje.

„Iskreno sam se nadala pobedi, ali jako sam uzbuđena i još uvek nisam svesna ovolikog uspeha. Nisam očekivala, ali sam se najdublje nadala ovome, istakla je Andrijana za MONDO i dodala:

„Bilo je teško pripremati se, ali smo sve to radili sa zadovoljstvom. Zajedno smo bodrile jedna drugu i nismo osećale nikakav pritisak između sebe ili neku konkurenciju, već smo se više družile. Stekla sam velika prijateljstva i stvarno mi je drago što sam pre svega upoznala sve ove ljude, i sada i presrećna zbog ovakvog uspeha“, zaključila je Andrijana.

Andrijana Savić Miss Srbije - Katarina Mićić iz Požarevca druga pratilja 24309

Druga pratilja je Katarina Mićić (18) iz Požarevca, a prva pratilja Ivana Bogdanovski (18) iz Pančeva.

Pored njih, titulu za Mis Šarma je ponela Željana Stojanović (18) iz Smedereva, dok je Mis Fotogeničnosti Jovana Lišanin (17), koja je takođe i Mis Zrenjanina. Za Mis Publike je odabrana Ivana Stevanović (20) iz Šapca.

U međuvremenu je za Mis Turizma proglašena Nastasija Popović (21), koja je ujedno i Mis Beograda; Mis EKO Srbije je Anastasija Murić (19) iz Beograda, a prisutnima se pred kraj obratila i prošlogodišnja Mis Srbije – Sanja Lovčević, koja se izvinila prisutnima što se nije često pojavljivala u javnosti, ali da je bila zauzeta završavanjem fakulteta u roku.

Autor:Mondo

0 0 vote
Article Rating
Prijavljujem se
Obavesti me o
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments