APEL

Poštovani sugrađani,

Znajući da ste veoma discilinovani, da ste dobri domaćini, roditelji, da ste veoma savesni, apelujem na vas da takvi i ostanete.

U ovom teškom vremenu, jedino što od vas tražimo je da pomognemo predsedniku Republike Srbije, gospodinu Aleksandru Vučiću, koji daje sve od sebe da zajedno sa našim prijateljima u svetu, doprinese da ova trenutna situacija protekne sa što manje gubitaka, posebno kada se meri ljudskim životima, da ste disciplinovani i poštujete odluku Vlade Republike Srbije, prvenstveno kako bi zaštitli sebe, svoje najmilije, ali i zdravlje svih nas.
Apelujem na vas da poštujete preporuke nadležnih, kao i da savesno i disciplinovano poštujete i primenjujete savete zdravstvenih radnika. Samo ćemo na taj način popraviti epidemiološku sliku i uticati na to da se ona na pogoršava.


Posebno apelujem na naše najstarije sugrađane. Nemojte napuštati svoja domaćinstva. Uvek ste nam do sada svojim primerom pokazivali da se trebamo ugledati na vas. Neka to bude i sada. Potrebna nam je vaša mudrost, unucima su potrebne deke i bake, a nama naši roditelji.
Za sve ćemo imati vremena kada ovo teško vreme prođe. Sve se može nadoknaditi, samo je ljudski život nepovratan.
Užasavamo se svakim danom brojkama preminulih koje nam stižu iz raznih zemalja.


Ljudski je saosećati sa ljudima koji su izgubili svoje najmilije, i to nam je još jedan povod da ostanemo u svojim kućama, i zaštitimo sve nas.
Apelujem na mlade, da budu na raspolaganju svojim starijima, ne samo u domaćinstvu, u porodici, niti u rodbinskoj vezi, već svima onima koje poznaju ili ne poznaju, a znaju da im je u ovom teškom vremenu potrebna pomoć.
Dobro se uvek dobrim vrati. Zato, budimo humani, pomozimo svima kojima je pomoć potrebna.


* OSTANI KOD KUĆE *

0 0 vote
Article Rating
Prijavljujem se
Obavesti me o
1 Comment
Newest
Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Pera
28/03/2020 13:15

Što predsedniče mučiš te radnike opštine koji sede po troje u kancelariji? Zar nisu u riziku bez obzira što ne radite sa strankama.