Humanitarne akcije se nastavljaju. Drugu godinu za redom, butik Atrium Fashion poklanja odevnu kombinaciju socijalno najugroženijim maturantima našeg grada i okoline. Svako ima pravo da ide na maturu, i izgleda kako on ili ona to želi. Butik muško-ženske odeće Atrium Fashion uručiće poklon vaučere, osnovnim i srednjim školama pod upravom grada Požarevca (Kostolac, Bradarac i Lučica). Odluku ko će dobiti odelo biće na razrednim starešinama završnih razreda i direktorima škola. Imena dece koja dobijaju poklon vaučer neće biti javno objavljena. Najava je da će na ovaj način obući između dvadesetpet i trideset maturanata.

Vladimir Stojimirović, vlasnik Atrium Fashion-a na ovaj način želi da pomogne roditeljima kojima je ovakva pomoć trenutno neophodna, kako bi njihovi maturanti na jedan lep način dočekali maturu.

Ljudi iz Atrium Fashion-a su i ranijih godina učestvovali u sličnim projektima, gde su i prošle godine, maturantima osnovnih i srednjih škola, tj. onima kojima ta pomoć najviše i treba, uručili poklon vaučere, i tim gestom pomogli njihovom rešenju.

Cilj njihove donacije je da kroz iste reše deo problema koje mlade očekuje i podstaknu druge firme na slične poteze da zajedno pomognu našim sugrađanima u rešavanju problema. Treba istaći i one koji doprinose a rade u tišini, na isti ili sličan način, iz javnog ili privatnog sektora, fizička ili pravna lica.. I isto tako, one koji su se odmah priključili ideji, a postoje samo par meseci, naša sugrađanka Marija Stojadinović ispred firme Infinity cottons.

5 1 vote
Article Rating
Prijavljujem se
Obavesti me o
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments