Reprezentacija Srbije poražena je sinoć u Zrenjaninu od Azerbejdžana u prvoj od dve planirane prijateljske utakmice – 1:2.

Opšti utisak objektivne publike u dobro ispunjenoj Kristalnoj dvorani: Orlovi imaju za čim da žale.

Nekadašnji Sovjeti otišli su na odmor s minimalnim kapitalom, plodom gola De Arauha Finea – samo ime kaže, naturalizovanog Brazilca.

Početkom drugog poluvremena viđena su dva precizna hica u razmaku od svega 38 sekundi: za Azere je pogodio Cezar Žonatan, gle čuda, još jedan rođeni Karioka, dok je za Srbiju strelac počasnog pogotka, očevici se slažu – za evrovizijsku razmenu, bio Vladan Vesić.

Revanš između Srbije i Azerbejdžana na programu je danas, u Požarevcu (18.00)

Tim Gorana Ivančića, bez šestorice legionara u odnosu na dvomeč s Brazilom, po prezentovanoj igri zaslužio je sigurno (bar) remi, međutim, nismo imali ni sreće – lepu priliku propustio je Jovan Lazarević, dok je šut Stefana Rakića, s naše polovine terena, igrač Azerbejdžana zaustavio glavom u poslednjem trenutku. Velika šteta!

Obe reprezentacije imale su nedavno po još dve provere: Srbija je igrala s Brazilom u Nišu 3:0 i u Beogradu 1:5, dok je Azerbejdžan odmerio snage u Bakuu sa Letonijom – 3:1 i 2:2

Srbija – Azerbejdžan 1:2 (0:1)

0 0 vote
Article Rating
Prijavljujem se
Obavesti me o
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments