Sunčan dan, 19 okotobra prelep za druženje naših kadeta na održanom četvrtom kolu kadetske lige u disciplini plovak na „Markovačkom jezeru“ Mladenovac.

Ekipa OSR“SMUĐ“, nastupla je u mešovitom sastavu od jedne devojčice i dva dečaka.

ČETVRTO KOLO MLADI SMUĐAROŠI GENERALNO DRUGI 24789
U sektoru A na poziciji 3 pecao je Nikola Milisavljević u setoru B na poziciji 10 pecala je Mia Šaranović i u sektoru C pecao je Dimitrije Petrović na poziciji 17.

Pored prelepog vremana početak takmičenja nije obećavao krupne ulove ali kako je vreme prolazilo riba je bila aktivnija ali samo sporadično i to sitnija bela, keder ili po neka deverika sa sitnijim šaranom ali koji je nosio dosta gramaže!

ČETVRTO KOLO MLADI SMUĐAROŠI GENERALNO DRUGI 24789
Ekipa OSR“SMUĐ“ osvojila je peto mesto u četvrtom kolu a Mia Šaranović treća pojedinačno i bronzanu medalju u sektoru B.

Nikoli Milisavljeviću u sektoru A, je izbeglo drugo mest za 20 grama a treće za 10 grama.

ČETVRTO KOLO MLADI SMUĐAROŠI GENERALNO DRUGI 24789
Trenutna situacija ne tabeli je veoma zanimljiva, naš zaostatak sa druge pozicije za provom vodećom ekipom je dva poena.

Ekipu kadeta predvodio iskusni trener Ivica Jovčić zvani Jovke i takmičar Željko Vuksić, roditelji Nikola Šaranović i Marko Petrović koji su svojim znanjem i savetima doprineli da ova mlada ekipa tj.namjlađa napravi ovakav rezultat i uđe u borbu za prvaka kadetske lige.

Autor i foto:Predsednik OSR „Smuđ“
S.Radosavljević

0 0 vote
Article Rating
Prijavljujem se
Obavesti me o
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments