Po nezvaničnim informacijama i nakon 15. septembra grčka granica će i dalje biti zatvorena za ljude koji dolaze iz zemalja izvan Evropske unije.

S obzirom da manastir je skoro pola godine bez hodočasnika, manastirska prodavnica nije radila a veliko imanje koje su nam ostavile generacije naših vladarskih loza (koje čini skoro petinu Svete gore) treba obrađivati, predlažem nama, ljubiteljima svetogogorske kulture i našeg manastira Hilandara, akciju gde ćemo uplatom svako u svoje ime, na direktan žiro-račun manastira ili putem PayPal naloga pomoći koliko ko možemo u ovom trentku.

Dar za Hilandar - Donirajmo i pomognimo našu carsku Lavru 41469
Foto: P. Jovanović

Od pre dva meseca, blagoslovom igumana Metodija, moguće su uplate i putem kartice preko PayPal računa – http://paypal.me/helphilandar

Sve informacije o donacijama i za uplate putem žiro računa naći ćete na zvaničnoj web stranici manastira Hilandara www.hilandar.org/donacije

Takođe možete pomoći tako što ćete i podeliti ovu objavu na svojim stranicama ili ličnim profilima.

Dar za Hilandar - Donirajmo i pomognimo našu carsku Lavru 41469
Foto: P.Jovanović

Uvereni da će Gospod, molitvenim posredovanjem Svetih ktitora hilandarske Lavre Simeona i Save, sve darodavce nagraditi svojim neprolaznim, izobilnim darovima, unapred zahvaljujemo.

Admin stranice D. Živković

0 0 vote
Article Rating
Prijavljujem se
Obavesti me o
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments