Pandemija koronavirusa naterala nas je da kliknemo pauzu i odložimo druženja, proslave, pa i sve druge događaje koje smo planirali. Dok čuvamo zdravlje sebe i svojih bližnjih, ipak, ništa nas ne sprečava da planiramo sva dešavanja u kojima ćemo uživati kad pandemija stane i tako nadoknaditi propušteno.

Ukoliko vam je potrebna asistencija u istraživanju ideja aktivnosti i događaja kojima ćete prisustvovati i njihovom planiranju – na pravom ste mestu! 

Istražili smo šta je sve to što nas čeka nakon pandemije koronavirusa i koji će nas događaji oraspoložiti i pomoći nam da nadoknadimo propušteno. Ideje za dešavanja i aktivnosti koja možete planirati nakon pandemije koronavirusa saznajte u nastavku teksta.

Doček Nove 2021. godine – najglamurozniji do sada

Dešavanja koja možete planirati nakon pandemije koronavirusa 35817

S obzirom na to da ugostitelji odlično znaju koliko nam svima fali dobrog provoda – nema sumnje da će se svi, više nego ikad, potruditi da nam za ovo veče pripreme sve što je potrebno za najglamurozniji doček Nove godine do sada. Takođe, verovatno nikad nismo imali više razloga da se  radujemo okretanju novog lista i ostavljanju “stare godine” iza sebe.

Polako se bliži vreme da planirate doček, kao i to gde ćete ga i sa kim provesti. Možda je ovo pravi trenutak da Nova godina u Hajatu sa prijateljima, ili nekom drugom luksuznom prostoru, bude proslavljena kao nikad ranije

Posvetite se planiranju, pozovite drage osobe  i osmislite najbolji stajling i mesto za proslavu dočeka. Najbolji provod ove Nove godine je zagarantovan! 

Pozorišta i bioskopi – nadoknadite propuštene repertoare

Možda ni pre doba korone niste bili najčešći posetilac bioskopa i pozorišta, ali možemo da se kladimo da nikad niste imali veću želju nego sad da to napokon i postanete. Iskoristite tu motivaciju i dočekajte otvaranje bioskopa i pozorišta uz entuzijazam i radost!

Počnite sa listanjem repertoara čim izađu i kupite karte za predstavu i film koje su najviše zavredile vašu pažnju. Pozorišta će se, sasvim sigurno, više nego ikada potruditi da opravdaju očekivanja publike i pruže joj samo najbolje, pa iskoristite priliku i odgledajte neke od najboljih predstava. Idealna je prilika za nadoknađivanje kulturnog deficita koji smo, i pored online rediteljskih ostvarenja, ipak osetili. 

Poslovni događaji i umrežavanje 

Voleli da minglujete po poslovnim događajima ili ne, jedno je sigurno – nekada je to neophodno, a tokom pandemije za tako nešto nije bilo prilike. Pored webinara, online seminara i kurseva, zaista smo uspevali da održimo konekciju i steknemo nova znanja, korisna za karijeru, ali ništa u poslovnom svetu, kao ni u drugim važnim životnim aspektima, ne može zameniti dobru, staru komunikaciju uživo

Mnoge organizacije i kompanije koje često organizuju edukativne i networking poslovne događaje, pretrpele su značajne ekonomske posledice zbog nemogućnosti da nastave sa svojom delatnošću u doba pandemije, pa su vrlo motivisane da čim dobiju priliku organizuju što kvalitetnije poslovne eventove. Novi poslovni kontakti i znanje nikad nisu na odmet, pa je upravo vreme posle pandemije možda pravo vreme da počnete da ih posećujete.

Najbolje putovanje do sada – isplanirajte ga na vreme

Stižemo i do nečega što iziskuje više vremena od gore navedenih dešavanja, ali što vam sasvim sigurno puno nedostaje – putovanja! Doba korone potpuno je poremetilo turizam stopirajući ga na nekoliko meseci, ali svakako ne i našu ljubav prema putovanjima, upoznavanjem stranih mesta i sticanjem najlepših iskustava sa puta.

Bilo da ste oduvek želeli da posetite neku egzotičnu daleku destinaciju, možda da se upoznate za jednom znamenitom evropskom metropolom ili odete na neku lepu planinu – sada je pravi trenutak isplanirate putovanje o kome ste dugo maštali, a po završetku pandemije – putovanje i realizujete.  

Osim toga, pošto će dalja putovanja verovatno biti moguća, ali ne i preporučljiva – najbezbednije, a i najjednostavnije biće ostati u granicama svoje države, pa je vreme posle pandemije idealan trenutak da se upoznate sa svojom zemljom i proputujete je uzduž i popreko, te tako spojite lepo i korisno. Nadoknadićete propušten turistički užitak, a istovremeno naučiti puno toga o svojoj zemlji. 

Sportski događaji koji su nam nedostajali

Sportski događaji takođe pripadaju dešavanjima koji su mnogima nedostajali. Od praćenja sporta na TV-u, preko treninga, pa do odlaska na najrazličitije sportske utakmice – skoro svima je falilo barem jedne od ovih aktivnosti u vezi sa sportom. 

Kao i ostale navedene kategorije dešavanja, i od sportskih događaja se očekuje povratak na velika vrata, što će bez ikakve sumnje usrećiti sve rekreativce, sportiste i fanove sporta. Zato, ako ste i inače u tome uživali, sigurno će vas obradovati to što svi prognoziraju povratak sporta već u drugoj polovini ove godine. 

Osim praćenja utakmica, sigurno ste i sami željni vazduha, sunca i rekreacije. Isplanirajte zato boravak u prirodi – možda su dešavanja na otvorenom i ona koja su nam svima sada najpotrebnija. 

Iako za sve ove događaje svakako moramo sačekati kraj pandemije, i posle nje  mnogo više treba voditi računa o zdravstvenoj bezbednosti, nego što smo to činili pre doba korone. Pratite analize i poštujte preporuke stručnjaka – uvek zdravlje sebe i svojih bližnjih stavite na prvo mesto, a potom i uživajte u svim planiranim događajima i dešavanjima! 

0 0 vote
Article Rating
Prijavljujem se
Obavesti me o
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments