U Kulturno sportskom centru Požarevac održana je deveta „Vitaminijada“, u organizaciji  Predškolske ustanove „Ljubica Vrebalov“ učestvovalo je  11 takmičarskih ekipa dece predškolskog uzrasta.

Deveta "Vitaminijada" održana u Požarevcu 11893
Foto: V.Vujin

 

Deveta po redu „Vitaminijada“ jedna od najpopularnijih manifestacija koja je takmičarskog karaktera okupila je veliki broj mališana iz Požarevca i okoline. Učestvovalo je 11 takmičarskih ekipa koju čine deca predškolskog uzrasta. Ekipe su iz vrtića: „Bambi“ – zelena jabuka, „Pčelica“ – limun, „Danica R.“ – grožđe, „Leptirić“ – šargarepa, „Bubamara“ – zelena paprika, „Neven“ – pomorandža, „Duško R.“ – lubenica, „Sunašce“ – banana, „Poletarac“ i „Lane“ – šljiva, „Majski cvet“ – trešnja i seoske grupe na PPP-u kao jedanaesta ekipa – jagode.Vitaminijada je  skup igara koje afirmišu zdrave stilove života, zdravstveno-obrazovnu kulturu i pravilnu ishranu od najranijeg uzrasta.

Deveta "Vitaminijada" održana u Požarevcu 11893
Foto: V.Vujin

Ovogodišnju „Vitaminijadu“ činilo je pet igara: „Kviz pitanja“, „Ko će pre?“, „Ko će više?“, „Pecanje“, „Voćna salata“ i bonus igrica „Slagalica“.  Žiri i gosti i najverniji navijači, a to su drugari iz svih vrtića i đaci prvaci iz osnovnih škola su sa tribina podržali svoje drugare koji su se bili učesnici ovog jedinstvenog takmičenja.

0 0 vote
Article Rating
Prijavljujem se
Obavesti me o
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments