POPORTAL nastavlja niz intervjua koje smo obavili sa bivšim predsednicima nekadašnje opštine Požarevac, kao i dosadašnjim gradonačelnicima. Osnovno pitanje bilo je šta poručuju novom gradonačelniku Požarevca, gospodinu Saši Pavloviću.

Već smo vam preneli poruku Koste Jeremića koju možete pročitati OVDE . Jeremić je bio predsednik opštine Požarevac sa samo 30 godina. Danas vas upoznajemo s onim što je novom prvom čoveku Požarevca poručio gospodin Dušan Vujičić, jedan od nekadašnjih predsednika tadašnje opštine Požarevac. Na tu funkciju stupio je duplo stariji nego Jeremić, sa nepune 62 godine.

Šta Vujičićevo iskustvo govori? Kako posavetovati mladog čoveka na tako odgovornom mestu?

SAŠA PAVLOVIĆ U SVAKO DOBA MORA BITI NA RADNOM MESTU

„Mi smo imali jako dobru ekipu, imali smo zajednički dogovor, poštovali smo se uzajamno. Međutim, opozicija je bila prilično jaka a i nismo bili u vlasti (SPS) na republičkom nivou.

Čestitam Saši na izboru. To je mlad čovek. Ja očekujem da će kvalitetno da obavi taj posao za koji je izabran, kao i da će biti dostupan građanima. Takođe, mora da, u svako doba, bude prisutan na radnom mestu. Ja sam svaki Božiji dan bio na poslu. Želim da ga zamolim da mu narod bude svetinja.

Prednost je što je mlad čovek, pun elana. Vidim da je radan. Ja sam ubeđen da će on to kvalitetno da obavi.

Sada, ne znam da li će SNS sama da vlada u Požarevcu. Ja sam radio sa samo 35 odbornika, Saši će biti lakše sa više odbornika. Želim mu mnogo uspeha“, poručio je Dušan Vujičić.

Već sutra imaćete prilike da pročitate poruku dr Dušana Antića, jednog od predsednika nekadašnje opštine Požarevac. Šta prošlost poručuje sadašnjosti?

 

 

0 0 vote
Article Rating
Prijavljujem se
Obavesti me o
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments