Aviokompanija Emirates raspisala je konkurs u Srbiji za nove članove njihovog međunarodnog tima kabinskog osoblja.

Nove pozicije, za koje se mogu javiti i žene i muškarci, rezultat su kontinuiranog rasta aviokompanije Emirates, uključujući i nedavno proširenje svetske mreže destinacija i uvođenje novih letelica u flotu, a da biste bili primljeni na neku od njih potrebno je da, osim što nemate strah od letenja, ispunite određene preduslove.

Uključujući navršenu 21 godinu u trenutku priključivanja kompaniji i obavezan minimalni doseg od 212 centimetara prilikom stajanja na prstima, kandidati treba da se pripreme na mogućnost da će na lokaciji provesti ceo dan, pa zaboravite na opciju odlaska na razgovor za ovaj posao za vreme pauze za ručak u firmi u kojoj ste trenutno zaposleni. Ukoliko ne spadate u tu grupu – odložite sve druge obaveze koje imate na Dan otvorenih vrata u Emirates-ima, jer ovo može da potraje. Oni kandidati koji uđu u uži izbor biće obavešteni o mestu i vremenu daljih testova.

Emirates konkurs za osoblje u Srbiji 11800

Budući stjuarti i stjuardese Emirates-a, kao članovi kabinskog osoblja zaposleni u ovoj aviokompaniji, mogu da računaju na različite pogodnosti poput neoporezivih prihoda, besplatnog zajedničkog smeštaja u visokokvalitetnim smeštajnim jedinicama u Dubaiju, besplatan prevoz do i sa radnog mesta, kao i zdravstveno osiguranje.

Ono što sve najviše zanima jeste prosečna plata koja za ovaj posao iznosi 2.115 evra. Osim ekskluzivnih popusta na kupovinu i različite aktivnosti u slobodno vreme za vreme boravka u Dubaiju, zaposleni dobijaju i atraktivne povlastice za putovanja širom Emirates-ove rastuće svetske mreže destinacija na šest kontinenata, a na koje pravo imaju svi zaposleni, kao i članovi njihovih porodica i prijatelji.

Kandidati koji sanjaju o vazduhoplovnoj karijeri treba da pripreme svoj CV na engleskom, sa novijom fotografijom i odu na Dan otvorenih vrata, za koji nije potrebna prethodna prijava. Više informacija i detalja o procesu selekcije možete naći na: http://www.emiratesgroupcareers.com/cabin-crew/ a kad je reč o rasporedu “prijemnog ispita” on izgleda ovako:

U Beogradu 01.12.2018 u 8:00h – Falkensteiner Hotel

Zainteresovani treba da imaju na umu da su moguće izmene termina i lokacije Dana otvorenih vrata, o čemu se mogu informisati ovde.

0 0 vote
Article Rating
Prijavljujem se
Obavesti me o
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments