U subotu, 27.07.2019. održaće se festival rok muzike pod nazivom “KoRock”.

Kostolac je grad koji dugi niz godina neguje rok kulturu i kao posledica toga festival je osnovan 2011. godine od strane lokalnih muzičara, a ubrzo je ovaj potencijal prepoznao Centar za kulturu “Kostolac” i preuzeo pokroviteljstvo nad čitavim projektom.

U godinama iza nas na KoRock-u su se smenjivali mnogi lokalni rok bendovi, različitih generacija, na veliko zadovoljstvo ljubitelja rok muzike.

Ove godine na festivalu nastupiće kao domaćini: grupe Stop, Starlight, Hard Need, Nemir i strast, DJ REC – Magdalena. Specijalni gost KoRock-a je Aleksandar Sedlar, gitarista i kompozitor prepoznatljiv po eksperimentisanju sa različitim muzičkim žanrovima od klasike do roka, koji će predstaviti autorske kompozicije i obrade poznatih pesama sa svojom grupom od 12 vrhunskih muzičara “Sale i Sedlari” čiji članovi sviraju gitare, klavijaturu, bubanj, perkusije i violine uz dva prateća vokala.

Pozivaju se sve zainteresovani da dođu u subotu 27.07.2019. u 21h na stadion “Bora Beka” i uživaju u dobrom zvuku, i dobroj atmosferi.

0 0 vote
Article Rating
Prijavljujem se
Obavesti me o
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments