Selo Bubušinac kod Požarevca može biti ponosno na svoj sport. Pehar fudbalskom klubu „Napredak“ u Bubušincu za osvojeno prvo mesto u Gradskoj fudbalskoj ligi Požarevac grupa „Mlava“ uručen je i time krunisan još jedan uspeh u istoriji ove sportske organizacije. Bubušinački Napredak je igrao Srpsku ligu.

FK Napredak iz Bubušinca PRVAK GFL "Mlava" 40016
Predsednik gradskog fudbalskog saveza Požarevac Vladan Dinić uručuje pehar ponosnim fudbalerima Napretka iz Bubušinca

„Iz obe grupe imamo prvaka i popunili smo međuopštinsku ligu, drugi klub je ekipa iz Brežana, tako da sada imamo osam klubova u Međuopštinskoj ligi. Novi član Okružne lige je „Vihor“ iz Maljurevca, šesti klub koji je popunio ovo takmičenje i mi time ispunjavamo ono što smo obećali. Svaka čast ovim momcima koji ovde rade na čelu sa Vladom Jovićem koji je član izvršnog odbora. Još jednom želim da im čestitam na prvom mestu, siguran sam da nije bilo ove pandemije da bi oni svoje bodove još više uvećali i nema razloga da tako ne bude u višem rangu. Savez je tu da pomogne infrastrukturno, logistički i na bilo koji drugi način.“, rekao je Vladan Dinić, predsednik gradskog fudbalskog saveza Požarevac i dodao da članovi ovog ogranka FSS spremno dočekuju utakmice koje slede uz poštovanje svih mera zaštite.

FK Napredak iz Bubušinca PRVAK GFL "Mlava" 40016
Fudbal će se igrati

Po završetku svečanosti uručenja pehara odigrana je kup utakmica GFS Požarevac u kojoj je FK Obilić iz Živice odneo ubedljivu pobedu rezultatom 0:4 i naći će se u narednom kolu u borbi za pehar.

 

0 0 vote
Article Rating
Prijavljujem se
Obavesti me o
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments