Gradski odbor Stranke slobode i pravde u Požarevcu, kako se navodi u saopštenju ove političke opcije, najoštrije osuđuje insinuacije i podmetanja narodnog poslanika vladajućeg režima Veroljuba Arsića povodom oštećenja vozila zamenice direktora JKP Komunalne službe Požarevac Vesne Todorović od strane dvojice maloletnika iz Požarevca.

„Naime, u svom poznatom maniru Veroljub Arsić je pokušao da dovede u vezu pokušaj krađe i  oštećenje automobila Vesne Todorović zamenice direktora JKP Komunalne službe Požarevac od strane dva maloletna lica, s navodnom fašističkom ideologijom koju zagovaraju Dragan Đilas predsednik Stranke slobode i pravde i Boško Obradović predsednik Srpskog pokreta Dveri .

Gradski odbor Stranke slobode i pravde u Požarevcu smatra da je ovo jeftin pokušaj Veroljuba Arsića da izmišljotinama skrene pažnju na sebe u Požarevcu, gde je već zaboravljen. Povezivanje Dragana Đilasa i Boška Obradovića sa pokušajem krađe i štetom koju su pričinila maloletna lica samo dokazuje dokle je sve Arsić spreman da ide zarad svojih interesa. Širenje mržnje prema političkim neistomišljenicima i podmetanje su politički  modus operandi  Veroljuba Arsića, a to je nažalost i sve što su gradjani Požarevca imali od sada već 20 godina njegovog poslaničkog mandata.

U ovim teškim vremenima ugroženosti zdravlja naših sugrađana usled pandemije virusa COVID 19 i povećanih političkih tenzija, posao narodnog poslanika nije da širi mržnju i seje izmišljotine, već da poziva na solidarnost naročito na lokalnom nivodu i da smiruje strasti. Upravo zato se Stranka slobode i pravde ovom prilikom neće baviti likom i delom Veroljuba Arsića ali će i ubuduće uvek reagovati na neistine i podmetanja svih vrsta ma od koga dolazila.

Gradski odbor Stranke slobode i pravde u Požarevcu izražava žaljenje zbog slučaja koji se dogodio i štete koja je pričinjena gospodji Vesni Todorović  i ovom prilikom pohvaljuje PU Požarevac, čijim su efikasnim radom otkrivena maloletna lica za koje se sumnja da su izvršila navedeno krivično delo i time otklonila svaka sumnja u bilo čije političke motive“ , navodi se u današnjem saopštenju GO SSP Požarevac.

0 0 vote
Article Rating
Prijavljujem se
Obavesti me o
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments