Gradonačelnik je juče sa saradnicima obišao radove u Sinđelićevoj ulici, u kojoj se izvode radovi u vrednosti od oko 130 miliona dinara.

Ovom prilikom gradonačelnik Grada Požarevca Bane Spasović je rekao da su završeni radovi koje je radila JP „Toplifikacija“ vrednosti 81.600.000 dinara, gde je zamenjena trasa magistralnog cevovoda prvi put od njegove izgradnje od pre nekoliko decenija. Izvedenim radovima su se zamenile dotrajale cevi i značajno će se smanjiti gubici toplotne energije. U dužini od 400 metara JKP „Vodovod i kanalizacija“ menja azebestno cementne cevi, vrednost ove investicije je 8.640.000 dinara. Izvode se radovi na postavljanju kišne kanalizacije u vrednosti od 4.100.000 dinara, inače u ovom delu grada do sada nije bilo kišne kanalizacije.

Gradonačelnik obišao Sinđelićevu: Kraj radova u novembru 23301

Spasović je rekao da se početkom oktobra očekuje asfaltiranje Sinđelićeve ulice i izrada trotoara ukupne vrednosti preko 34 miliona dinara. Dužina ulice je 377 metara, širina 7 metara, a površina pod trotoarima je 2.100 kvadratnih metara.

Kraj radova se očekuje u novembru. Gradonačelnik se ovom prilikom, zbog dužine trajanja radova, zahvalio na razumevanju žiteljima i vlasnicima lokala u Sinđelićevoj ulici.

0 0 vote
Article Rating
Tagged
Prijavljujem se
Obavesti me o
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments