Humanitarna organizacija za regionalnu podršku osobama sa invaliditetom „Srbija velikog srca“ se ove godine priključuje javnoj humanitarnoj trening trci „MrazijAda“ koja će biti održana u Beogradu, na Adi.Ciganliji, 5. januara kako bi se prikupile pelene za odrasle, korisnike Prihvatilišta u Kumodraškoj.

Uoči Božića, deca i odrasle osobe sa invaliditetom će učiniti ogroman napor da pomognu starim i nemoćnim iz Prihvatilišta. Mi ćemo pobediti sebe i teškoće sa kojima živimo i pokazati da i mi postojimo, da smemo i možemo. Istinska inkluzija nije samo pravo na koje se pozivamo. To je i prilika koja nam je pružena da olakšamo onima koji su nekada mogli sve, a sada zavise od nas.

Humanitarna organizacija „Srbija velikog srca“ vas poziva na humanitarnu trening trku „MrazijAda“ 13413

„Srbija velikog srca“ će, kao i ostala udruženja drugačijeg usmerenja koja su se angažovala sa isto toliko entuzijazma i čovekoljublja, podržati ovaj humani gest obezbeđivanjem pelena za potrebe Prihvatilišta u Kumodraškoj, a najbržeg učesnika trke sa invaliditetom nagraditi odmorom za celu porodicu u okviru programa „Iznajmljivači velikog srca“ koji sprovodimo za potrebe porodica osoba sa invaliditetom sa područja cele bivše Jugoslavije. Sport kao terapija je naš prvi veliki projekat, a ovo je prva humanitarna akcija kojom započinjemo ovu godinu.

Pozivamo sva udruženja za podršku OSI da nam se pridruže i da zajedno savladamo deonicu koja će na početku trke biti određena za najranjivije, ali i najhrabrije učesnike.

Humanitarna organizacija „Srbija velikog srca“ vas poziva na humanitarnu trening trku „MrazijAda“ 13413

Javite nam se ukoliko ste spremni da potrčite, pružite korak ili pokrenete kolica i savladate to kratko rastojanje koje nas deli od prilike da i mi podržimo život. Podjednako će Vaša pomoć biti velika ukoliko za ruku povedete dete sa invaliditetom i pomognete mu da stigne do cilja ili donirate pelene.

 

Davanjem, dobro se umnožava. Usudite se, možete i Vi!

0 0 vote
Article Rating
Prijavljujem se
Obavesti me o
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments