Ministarstvo prosvete, nauke i tehnološkog razvoja,  Ministarstvo za evropske integracije i Ministarstvo finansija u okviru  Projekta „Podrška učestvovanju u EU programima“, koji finansira Evropska unija,  organizuju

 Info dane o EU programima (HORIZON 2020, Creative Europe, Europe for Citizens, EaSI, REC, Third Health Programme, COSME, EU Civil Protection Mechanism, Erasmus+, Customs 2020, Fiscalis 2020).

Tim stručnjaka sa iskustvom u apliciranju i implementaciji projekata finansiranih iz EU programa, održaće prezentacije o mogućnostima apliciranja, o načinima za pronalaženje adekvatnih partnera, kao i podobnosti za apliciranje sa konkretnim projektom za ciljani program. Predavači će podeliti i korisne linkove, kao i izvore informisanja za svaki program.

Info dani su namenjeni predstavnicima preduzeća, agencija za regionalni razvoj, poslovnih udruženja i organizacija, lokalnih samouprava, fakulteta, naučnih institucija, nevladinih organizacija i svima drugima koji su zainteresovani da apliciraju za učešće u nekom EU programu.

Raspored održavanja Info dana je sledeći:

Pančevo, 15. novembar 2019.godine u 10 časova, u prostorijama Regionalne privredne komore Južnobanatskog upravnog okruga, Zmaj Jovina 1a;

Požarevac, 18. novembar 2019.godine u 10 časova, u sali Skupštine grada, Drinska 2.

Info dani o EU programima u Požarevcu 25944

Ukoliko ste zainteresovani da prisustvujete Info danu o EU programima, prijavite se na imejl adresu: a.sljivic@idi.ie. Za sve dodatne informacije, kontakt osoba je Aleksandra Šljivić, koju možete kontaktirati na telefone 011/334 21 15 i 061/605 95 54 ili na navedeni imejl.

0 0 vote
Article Rating
Prijavljujem se
Obavesti me o
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments