Gradski odbor Vlaške stranke MOST Požarevac je na današnjoj vanrednoj sednici doneo odluku o isključenju Ugrinović Vladimira iz gradskog odbora.

U saopštenju se navodi sledeće :

„Kako je Ugrinović Vladimir odbio da se priključi odborničkoj grupi DJB-MOST u Skupštini Grada Požarevca, uprkos postignutom dogovoru, nakon pregovora u kojima je i sam učestvovao, a u poslednjih mesec dana intenzivirao sastanke sa visokim funkcionerima SNS-a u Požarevcu, ova odluka je bila neminovna. Verujemo da je podlegao pritiscima iz vladajuće većine da ne uđe u odborničku grupu.

Ugrinović Vladimir je takođe u rodbinskim vezama sa vrhom Gradskog odbora Narodne Stranke Požarevac, Vuka Jeremića, koja je u izbornom ciklusu podržala Vlašku stranku MOST, ali je za uzvrat garantovala da Ugrinović Vladimir neće sarađivati sa osovinom SNS-SPS, i zahtevali su da on bude prvi odbornički kandidat na našoj listi. Kako smo im izašli u susret, zarad njihove podrške na lokalnim izborima, posle tri meseca shvatili smo da smo dobili „trojanca“.

Izgubili smo jednog odbornika u Skupštini Grada Požarevca, ali smo sačuvali dostojanstvo i obraz, održali zadatak koji smo postavili sebi za cilj, a to je korenita promena sistema.

Da ne nagađamo šta je njegovom srcu milije i ko ga je instruirao – SNS, Narodna stranka, ili obe opcije, Gradski odbor Vlaške stranke MOST doneo je odluku o isključenju Vladimira Ugrinovića.“

0 0 vote
Article Rating
Prijavljujem se
Obavesti me o
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments