U utorak 23.4.2019.godine, u Beogradu je održana vanredna, izborna Skupština Asocijacije Sport za sve Srbije u čijem radu su učestvovali Rada Stopić – generalni sekretar Srpske karate Unije i Bane Dmitrović – direktor Srpske karate Unije i predsednik Sportsko rekreativne Asocijacije.

Dosadašnji predsednik, gospodin Velizar Đelić je podneo ostavku, tako da su se stvorili uslovi za izbor novog rukovodioca Nacionalnog granskog saveza za rekreativni i masovni sport. Delegati Skupštine su birali između dva kandidata: Dragana Zečevića – predsednika Asocijacije Sport za sve Beograda i Branka Vujovića – predsednika Asocijacije Sport za sve Vojvodine.

Posle veoma teške i u pojedinim trenucima napete debate i izbornog procesa, tesnim rezultatom 22 – 18 pobedio je Branko Vujović i dobio mandat da rukovodi krovnom organizacijom Sporta za sve Srbije.

Novi predsednik je za svog zamenika predložio istaknutog sportsko stručnjaka, profesora rekreacije na Beogradskom Fakulteteu za Fizičku kulturu, godspodina Dušana Mitića koji je jednoglasno izabran na mesto podpredsednika.

Izborna Skupština Asocijacije Sport za sve Srbije - Bane Dmitrović izabran za člana Upravnog odbora Asocijacije 17605
Foto: B.Dmitrović

Veliko priznanje za svoj dosadašnji sportski rad dobio je Bane Dmitrović koji je izabran za člana Upravnog odbora Asocijacije, tako da će imati prilike i mogućnosti da zastupa i bori se za interese svih članova Srpske karate Unije, ali i svih poklonika rekreativnog sporta sa teritorije požarevačkog kraja.

0 0 vote
Article Rating
Prijavljujem se
Obavesti me o
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments