Javni konkurs za popunjavanje izvršilačkih radnih mesta u Opštinskoj upravi opštine Veliko Gradište podrazumeva popunjavanje sledećih radnih mesta:

  • Poslovi putne infrastrukture i komunalnog opremanja u Odeljenju za lokalni i ekonomski razvoj, u zvanju savetnik – 1 izvršilac
  • Poslovi praćenja komunalnih delatnosti u Odeljenju za lokalni i ekonomski razvoj, u zvanju mlađi savetnik – 1 izvršilac

Više informacija o opisu posla i uslovima možete pročitati OVDE .

U izbornom postupku proveravaju se poznavanje Zakona o opštem upravnom postupku i Zakona o komunalnim delatnostima – usmeno; poznavanje rada na računaru – praktična provera (rad na računaru).

Adresa na koju se podnosi prijava je Opštinska uprava opštine Veliko Gradište, ul. Žitni trg broj 1, sa naznakom: „za javni konkurs“.

Lice koje je zaduženo za davanje obaveštenja o javnom konkursu je Danijel Živanović, telefon: 063557794.

Kandidati koji prvi put zasnivaju radni odnos u državnom organu, organu autonomne pokrajine ili jedinice lokalne samouprave podležu probnom radu od 6 meseci. Kandidati bez položenog državnog stručnog ispita primaju se na rad pod uslovom da taj ispit polože do okončanja probnog rada. Kandidati sa položenim pravosudnim ispitom umesto dokaza o položenom državnom stručnom ispitu podnose dokaz o položenom pravosudnom ispitu.

Neblagovremene, nedopuštene, nerazumljive ili nepotpune prijave i prijave uz koje nisu priloženi svi traženi dokazi u originalu ili fotokopiji overenoj u opštini ili sudu ili od strane javnog beležnika biće odbačene.

Konkurs sprovodi Konkursna komisija imenovana od strane načelnika Opštinske uprave.

0 0 vote
Article Rating
Prijavljujem se
Obavesti me o
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments