Na zvaničnom sajtu opštine Veliko Gradište objavljen je javni poziv za poslodavace iz privatnog sektora za učešće u stručnoj praksi u okviru projekta „Poboljšanje zapošljavanja Romkinja u opštini Veliko Gradište“ koji finansira Evropska unija .

Opština Veliko Gradište, u partnerstvu sa Udruženjem “Inkluzija Danas“, realizuje projekat “Poboljšanje zapošljavanja Romkinja u opštini Veliko Gradište“ u okviru programa EU podrška inkluziji Roma koji finansira Evropska unija, a koji sprovodi Stalna konferencija gradova i opština – Savez gradova i opština. Cilj projekta je unapređenje socijalno-ekonomskog razvoja i socijalne uključenosti romske zajednice u opštini Veliko Gradište.

Stručna praksa je predviđena da se organizuje kod poslodavaca na teritoriji opštine Veliko Gradište. Stručna praksa traje u periodu od 30 dana i održava se u prostorijama poslodavca.

Opšti uslovi za prijavu poslodavaca:
a) pravna lica (osim državnih i lokalnih institucija) u svim privrednim sektorima
b) sa sedištem na teritoriji Velikog Gradišta ili sa poslovanjem na teritoriji Opštine Veliko Gradište
v) obavljanje aktivnosti najmanje tri godine pre datuma rasposivanja javnog poziva
g) izmerene ovaveze na osnovu poreza i doprinosa za obavezno socijalno osiguranje
f) poslovni bankarski račun nije blokiran duže od 15 dana u poslednjih 6 meseci
e) da imaju najmanje 2 zaposlena
f) da poseduju resurse za sprovođenje programa obuke, tj. zaposleni sa odgovarajućim iskustvom i najmanje tri godine radnog iskustva na poslovima na kojima se vrši obuka

Više informacija možete pronaći OVDE.

0 0 vote
Article Rating
Prijavljujem se
Obavesti me o
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments