Od ponedeljka 9.9.2019. godine parking prostor u Nemanjinoj ulici ispred vrtića „Pčelica“ uvodi se u sistem naplate parkiranja Zona I.

Naime, na toj lokaciji postoji veliki problem parkiranja, naročito u vreme kada roditelji dovode i odvode decu iz vrtića. Iz PU „Ljubica Vrebalov“ obratili su nam se za pomoć, i smatramo da ćemo na ovaj način rešiti problem parkiranja na toj lokaciji, jer gde god postoji naplata, imamo i veću frekvenciju vozila, i samim tim i očekivano više slobodnih parking mesta.

JKP Parking servis Požarevac: ZONA I u Nemanjinoj ulici  od ponedeljka 9.septembra.2019.godine 22998
Foto: P.Jovanović

To ne znači da će roditelji plaćati parking, jer svi naši korisnici znaju da za prvi započeti čas parkiranja postoji 15 minuta tolerancije, što je sasvim dovoljno da se dete ostavi ili uzme iz vrtića. Pored toga, „Parking servis“ je ovu lokaciju i uredio postavljanjem novih stubića kako bi se sprečilo nepropisno parkiranje na pešačkom prelazu ispred vrtića, i na trotoaru.

Na ovoj lokaciji je takođe obeleženo i Bebi parking mesto, rezervisano samo za roditelje koji imaju bebe do godinu dana.

JKP Parking servis Požarevac: ZONA I u Nemanjinoj ulici  od ponedeljka 9.septembra.2019.godine 22998
Foto: P.Jovanović

Sve potrebne informacije o načinu sticanja prava na besplatno korišćenje ovog rezervisanog parking mesta, građani mogu dobiti u upravi Preduzeća.

0 0 vote
Article Rating
Prijavljujem se
Obavesti me o
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments