Imajući u vidu značaj promocije predškolskog vaspitanja i obrazovanja na lokalnom niovu, kao i činjenicu da je naša lokalna samouprava uključena u aktivnosti SUPER projekta (Podrška reformi sistema predškolskog vaspitanja u Srbiji), predstavljamo Vam dokument u kome se naglašava važnost promocije predškolstva u našoj sredini.

Projekat SUPER je otvoren za sve vaše sugestije i predloge. Pozivamo vas da nam dostavljate primere dobre prakse, vesti kojima potvrđujete vaš aktivan odnos prema promociji predškolskog vaspitanja i obrazovanja koje ćemo sa zadovoljstvom objaviti na sajtu projekta (usvajanje strategije za razvoj PVO, vesti o povećanju obuhvata dece, novosti o saradnji sa predškolskom ustanovom …).

Internet sajt SUPER projekta nalazi se na internet platformi #EUzatebe, jedinstvenoj i veoma posećenoj internet platformi na kojoj se nalaze brojni sajtovi različitih projekata koje EU finansira u Srbiji.

Zajedničkim radom možemo da doprinesemo promociji predškolstva i da informacije o radu vrtića budu dostupne široj zajednici.

PRILOG – Zašto je važna komunikacija o predškolskom vaspitanju i obrazovanju na lokalnom nivou

0 0 vote
Article Rating
Prijavljujem se
Obavesti me o
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments