Predškolska ustanova „Galeb“ iz Petrovca na Mlavi obaveštava roditelje da je od 01.04.2020. do 15.05.2020. godine otvoren konkurs za upis dece u vrtić za radnu 2020/2021. godinu.

U navedenom roku će se vršiti upis dece za pohađanje obaveznog pripremnog predškolskog programa (deca rođena u periodu od 01.03.2014. do 28.02.2015. godine), kao i upis mlađe dece (deca rođena u periodu od 01.03.2015. do 01.09.2019. godine) na teritoriji opštine Petrovac na Mlavi.

Zbog vanrednog stanja na teritoriji Republike Srbije, upis dece će se obavljati isključivo elektronski na Portalu eUprava – eVrtiĆ

Elektronsko podnošenje prijave se vrši na sledeći način:

Registracija na portalu
Usluge
Deca
eVrtić
Izbor Predškolske ustanove „Galeb“ i popunjavanje obrasca.
Prilaganje izvoda iz matične knjige rođenih i uverenja o zaposlenju nije potrebno, jer se automatski pribavljaju.

Nakon popunjavanja obrasca, ukoliko bude potrebno da dostavite neku dodatnu dokumentaciju, a u cilju utvrđivanja prioriteta za upis (npr. potvrda od Centra za socijalni rad, medicinska dokumentacija), bićete kontaktirani putem portala. Dodatnu dokumentaciju dostavljate na pugalebupis@gmail.com, tako što ćete je fotografisati ili skenirati.

Raspored primljene dece po grupama biće istaknut na ulaznim vratima vrtića nakon ukidanja vanrednog stanja, a po zasedanju komisije za prijem dece. Nakon toga biće zakazani roditeljski sastanci na kojima će roditelji dobiti bliže informacije.

VAŽNE NAPOMENE:

Za decu koja već pohađaju vrtić se ne podnosi prijava za upis
Za decu koja budu primljena zdravstvena potvrda dostavljaće se prilikom polaska u vrtić.
Kontakt osobe:

Ivana Milanović
Tatjana Milosavljević
Mirjana Lazarević
Telefon: 012 331-276
eMail: vrticgaleb@mts.rs

0 0 vote
Article Rating
Prijavljujem se
Obavesti me o
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments