Lokalni akcioni plan za mlade za opštinu Malo Crniće, istekao je ove godine. Kancelarija za mlade opštine Malo Crniće u saradnji sa Ministarstvom omladine i sporta Republike Srbije, a uz podršku Nacionalne asocijacije KZM, pokrenula je proces izrade novog višegodišnjeg LAP-a za mlade na teritoriji naše opštine.

Kao glavni strateški dokument, novi lokalni akcioni plan predstavljaće, uz samo postojanje aktivne KZM, osnovu za sprovođenje Nacionalne strategije za mlade i unapređenje omladinske politike.

Definisaće prioritetne oblasti za mlade, kao i predvideti aktivnosti koje će što efektnije odgovoriti na potrebe i probleme mladih ljudi u našoj opštini. Jedan od ključnih koraka u ovom procesu je anketiranje mladih. Oni ovim putem dobijaju priliku da podele svoja mišljenja i stavove, ukažu na potrebe i probleme mladih i tako direktno učestvuju u izradi LAP-a.

Kancelarija za mlade poziva sve starosti između 14 i 30 godina sa teritorije opštine da učestvuju u anketiranju.

Sve što treba da urade je da kliknu na priloženi link. Automatski će se otvoriti viber javni nalog U-Reporta. Naredni korak je da u viber chatu pošalju reč „Anketa“. Nakon toga će narednih 6 dana dobijati po jednu anketu koja im neće oduzeti više od 5 minuta vremena.

Anketiranje traje do 26. oktobra.

https://bit.ly/ursrbija

0 0 vote
Article Rating
Prijavljujem se
Obavesti me o
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments