Gradonačelnik Požarevca, iz redova Demokratske stranke, 2008.godine postao je advokat Miodrag Milosavljević. Tada je imao 46 godina i smatra ih idealnim za vršenje te odgovorne funkcije. Do tada se u potpunosti već profesionalno ali i ljudski ostvaruje, kako kaže, tako da je sebe mogao da da sto posto. Mandat mu je prestao 2012.godine:

„U tom trenutku na moju žalost, ali danas gledajući na moju veliku sreću, jer smatram da je jedan mandat sasvim dovoljan da se čovek iskaže, pokaže i dokaže, da ostavi iza sebe dobre stvari koje je radio i da ne dozvoli da ga politika iskvari“, kaže Milosavljević.

„Šta bih poručio novom gradonačelniku?
Prvo bih mu čestitao na funkciji, a drugo da sve vreme dok bude vršio posao gradonačelnika razmišlja o danu kada više to neće biti i kada će morati da se vrati svom poslu jer je to jedini način da ostane ono što jeste i ono što je bio jer će jednog dana biti ponovo onaj stari i ako tako ne razmišlja, sredina iz koje potiče neće ga sačekati sa oduševljenjem i lovorikama već sa osvetoljubivošću i trnjem, jer medju ljudima vlada velika surovost koji ne da greške ne praštaju već ih grubo, nekad čak i neljudski kažnjavaju.
Gradonačelnika Sašu lično poznajem, on je dobar i kvalitetan čovek sa dobrim manirima i lepim vaspitanjem, idealan za ovu funkciju u ovom trenutku gledajući njegovu političku opciju. Želim mu da takav ostane i da uspešno vodi naš grad, hrabro i odlučno jer imamo mnogo problema koji trebaju da se rešavaju a on je tu da ih rešava. Nek mu je srećno.“
Došli smo gotovo do samog kraja našeg mini serijala u kom smo uspeli da okupimo sve nekadašnje predsednike tadašnje opštine Požarevac i bivše gradonačelnike u porukama sadašnjem prvom čoveku Požarevca, gospodinu Saši Pavloviću.
Sve prethodne poruke možete pročitati OVDE .
Ostaje nam da sutra pročitamo šta gradonačelniku Pavloviću poručuje njegov prethodnik na toj funkciji, gospodin Bane Spasović.
0 0 vote
Article Rating
Prijavljujem se
Obavesti me o
1 Comment
Newest
Oldest
Inline Feedbacks
View all comments

[…] da spojimo prošlost i sadašnjost. Ukoliko želite, sve prethodne intervjue možete pročitati OVDE […]