Proteklog vikenda požarevačka Hala spotova bila je stecište najboljih futsal igrača mlađih kategorija. U nedelju je odigrano združeno 7. i 8. kolo Futsal Lige mladih.

Svi oni koji su bili u prilici da pogledaju pet mečeva koji su bili na programu mogli su zaista videti da se sa ovom kategorijom u Srbiji ozbiljno radi, a da je Požarevac jedan od onih gradova koji ima sjajnu mladu selekciju.

Publici su se najpre predstavili upravo Požarevljani koji su u prvoj utakmici savladali ekipu KMF Aranđelovac rezultatom 1:6. Drugi susret doneo je takođe dobar futsal a u njemu je odlična ekipa Metalac Kolorado savladala KMF Karađorđe iz Rače.

Nakon njih nastupili su mladi futsaleri čuvenog Ekonomca iz Kragujevca i pokazali da su jedan od najboljih klubova u ovom delu Evrope, koji ništa ne prepušta slučaju, pa ni rad sa mlađim selekcijama. Dobro organizovani i uigrani ostvarili su visoku pobedu nad ekipom Aranđelovca koji je, treba reći i to, na utakmicu došla samo sa jednim rezervnim igračem.

Četvrti susret programa u nedelju doneo je i najneizvesniji meč. Publika je do tada već dobro napunila tribine Hale sportova, tako da su mogli da uživaju u veoma lepoj sportskoj predstavi. U ovoj utakmici briljirali su KMF Metalac Kolorado i Požarevac, smenjivali se u vođstvu da bi na kraju slavili Požarevljani rezultatom 5:3.

U poslednjem meču igrali su Ekonomac i Karađorđe iz Rače gde su Kragujevčani zasluženo slavili sa 7:2.

Kod Požarevljana najraspoloženiji za golove bio je Marko Đurić sa tri pogotka, ali nepravedno bi bilo nekoga iz ekipe izdvojiti jer su svi, od prvog do poslednjeg, dali veliki doprinos da pred svojom publikom zabeleže dve vredne pobede.

Autor: KSC

0 0 vote
Article Rating
Prijavljujem se
Obavesti me o
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments