Nagradni konkurs Centra za kulturu „Kostolac“: „Novogodišnji ukras i novogodišnja čestitka“

Uoči najradosnijih zimskih praznika, Centar za kulturu „Kostolac“ poziva mališane u avanturu izrade novogodišnjih čestitki ili novogodišnjih ukrasa, uz poruku da neguju prave vrednosti i da nikada ne zanemare svoj maštoviti stvaralački potencijal.

Nagradni konkurs „Novogodišnji ukras i novogodišnja čestitka” Centar za kulturu „Kostolac“ organizuje prvi put i pravo učešća imaju devojčice i dečaci uzrasta do petnaest godina.

Svoje radove deca mogu slati u vidu fotografija (nekoliko fotografija procesa izrade novogodišnje čestitke ili ukrasa) ili video zapisa na e mail czkdeciji@gmail.com. Potrebno je da se napiše ime i prezime, datum rođenja i kontakt (broj telefona ili e mail).

Konkurs počinje 10.12. i traje do 20.12.2020. godine, a učesnike očekuju zanimljive i vredne nagrade.

Nagrade su sledeće: Novogodišnje fotografisanje u studiju Vlade Jovića, novogodišnje oslikavanje prozora, 3 x 2000 dinara – vaučeri restoran „Galija“, slike, knjige, slatki paketi, igračke, bojanke, majice, bedževi, ramovi za slike i brojne druge nagrade.

Draga deco očekujemo da ćete biti vredni, kreativni, veseli i zdravi, a Centar za kulturu će nagraditi vaš trud i ulepšati vam predstojeće novogodišnje praznike.